Da ne pisem ovde isto napisao sam o cemu se radi u porforumu kardio.
Znaci devojka bi da smrsa sto vise sto pre, ne vredi pricati ona to hoce i nikako je ne mozes odvratiti od toga.
Ishrana joj je blago receno katastrofalna.
Ne jede nista sem ujutru neke vockice a tokom dana mozda pojede 100g pirinca ili isto toliko integralnih nekih stapica koji imaju 20 kalorija na 100g :O
Njen unos kalorija je veoma mali.
Racunao sam da ukoliko zeli da ostvari svoj cilj mora da ima deficit od oko 2700 kalorija dnevno. Ona ne jede apsolutno nista a mnogo se trosi.
Brinem se zbog zdravlja a i zbog toga sto strasno usporava metabolizam pa samo cekam da se sjebe a jos posle toga da nabaci kilazu ponovo to bi je skroz ubilo u pojam.
Jedino sto sam je naterao da uzme to su multivitamin i minerali kao i vitamin C toga uzima u velikim kolicinama. Kaze da se dobro oseca ali ja to nesto ne verujem.
Inace vec je smrsala mnogo i dijeta naravno funkcionise a i zbog toga sto radi kardio svaki dan.
Jednostavno nemam ideju kako da joj dokazem da to sto radi ne valja i jel bi mogao neko da joj lepo objasni sta to ona radi, zasto to ne valja i sta joj je najbolje raditi posto mene jednostavno ne slusa, samo kaze kako mnogo kenjam >_<. Ona ce ovo citati inace.
Ona otprilike dnevno trosi oko 4000 kalorija.
Ona moze da ima ishranu sa 2000 kalorija i jos mozda da uzme neki suplement i to bi joj bilo najbolje, barem po meni.
Meni bi bilo najbolje ishrana sa dosta povrca, bez skrobastih UH jedino pirinac da ubaci. Da unosi sto vise vlaknastih i sto vise tecnosti oko 3-4 litre dnevno.
Voce skroz da izbaci, a ovo sto jede da uzima od 8ujutru do 5 popodne.
Znaci 6 sati dzoging 1.5 sat.
8h saati Klopa
10h ponovo jelo
13h jos jedan lagani kardio 1h (setnja)
14.30 klopa
17h klopa
18h opet kardio 1.5h (brzi hodanje)
i u 21 u krevet.
Ima vremena ze sve to posto nista ne radi.
i izmedju da ubaci jos jedan-dva mala obroka cisto da radi zeludac
Valjda cete je vi ubediti.