Novembar 15, 2024, 11:52:56 posle podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.358 poruka u 18.766 tema - 20.972 članova - Poslednji član: BrandnSmerb
X3MShop banner

Autor Tema: HOW TO TURN PRO  (Pročitano 1586 puta)

Van mreže sele137

• Lightweight Member
HOW TO TURN PRO
« poslato: Januar 30, 2007, 09:28:58 posle podne »
Vjerovatno su mnogi citali ovo ali evo za one koji nisu sa jednog foruma.
Zanimjlivo i pravo u facu bez uvijanja i cista realnost koja je dobra za sve nivoe bodybuildera od pocetnika pa do pedje :twisted:

HOW TO TURN PRO - by Tom Prince
I'm going to cut right to it. Here's EXACTLY, word for word, what it takes for anyone to turn pro:

1. Genetics
2. Busting your ass in the gym
3. Knowing how to eat alot of good food
4. Knowing what it means to "rest"
5. 12-15 YEARS of being consistant, and never missing a scheduled workout (*note: you are allowed to miss 2-3 workouts in that 12-15 years for funerals, family tragedy, etc.)

NOW.. here's how 1-5 plays out: Your GENETICS, you are born with, and can do nothing about. Numbers 2,3,4, I could teach a retarded monkey with a brain amputation.

And #5.. is why 99.99999% of the people fail.. and fall dead on their ass.

Notice is doesn't say "gear" or "steroids" in there at all. If you are one of those people that walks around saying "he's just big because he's on tons of shit!", then you will NEVER make it. NEVER!!

Steroids, GH, gear.. is the ultimate weak minded pussies excuse. Because, if it's GEAR, they never have to admit they aren't good enough. These people come up with an abstract excuse that no one can exacty pin point (how much, exactly is "tons of shit"?), and that way they don't have to admit they just ain't got it.

Notice the only thing you never hear someone say is: "I'm just not good enough?"
Arnold didnt do juice ,he was created in a lab with spare bodyparts from dead bodybuiders!!!

Van mreže Vladar

• Admin
  • Super-heavyweight Member
    • https://www.proteini.si/me/
Odg: HOW TO TURN PRO
« Odgovor #1 poslato: Januar 30, 2007, 10:20:02 posle podne »
Notice the only thing you never hear someone say is: "I'm just not good enough?"

Eto najboljeg dijela.... Ali izgleda ima veliki broj ljudi koji ima potrebu da trazi alibi zasto nisu bolji, veci ili jaci od nekog... i naravno AAS je prva stvar koja sluzi kao taj alibi...

Citao sam ovu diskusiju, i vrlo je zanimljiva. Iako Tom Prince i nije bio prepametan u toku svoje karijere, ali makar otvoreno govori kako su stvari posle po zlu, a ne kao neki  nasi "sampioni" na drugim forumima koji samo govore o tome kako su AAS losi ali kako su oni i dalje zdravi i mocni, poslije decenija uzmanja... ali "omladincima" se trebaju otvoriti oci... a bilo bi mnogo korisnije da ispricaju o svojim negativnim iskustvima a ne da prepisuju clanke o smrti BB po svijetu, pa da tako odvrate nekog od koriscenja AAS-a ako im je vec to cilj...

U svakom slucaju zanimljivo Sele...
PRVI CRNOGORSKI WEBSHOP ZA PRODAJU DIJETETSKIH SUPLEMENATA I OPREME ZA BODYBUILDING:
www.proteini.me

Van mreže DIJAN JAHJEFENDIC

• VIP
  • Light Heavyweight Member
  • Osobni Fitness Trener
« Odgovor #2 poslato: Januar 31, 2007, 02:25:20 pre podne »

Eto najboljeg dijela.... Ali izgleda ima veliki broj ljudi koji ima potrebu da trazi alibi zasto nisu bolji, veci ili jaci od nekog... i naravno AAS je prva stvar koja sluzi kao taj alibi...

Citao sam ovu diskusiju, i vrlo je zanimljiva. Iako Tom Prince i nije bio prepametan u toku svoje karijere, ali makar otvoreno govori kako su stvari posle po zlu, a ne kao neki  nasi "sampioni" na drugim forumima koji samo govore o tome kako su AAS losi ali kako su oni i dalje zdravi i mocni, poslije decenija uzmanja... ali "omladincima" se trebaju otvoriti oci... a bilo bi mnogo korisnije da ispricaju o svojim negativnim iskustvima a ne da prepisuju clanke o smrti BB po svijetu, pa da tako odvrate nekog od koriscenja AAS-a ako im je vec to cilj...

Upravo tom gospodinu sampionu  "koji govori o tome kako su AAS losi ali kako su oni i dalje zdravi i mocni, poslije decenija uzmanja... " sam JA osobno dao X puta i to u svaki misic posebno razne... :shock: :shock: :shock:
« Poslednja izmena: Januar 31, 2007, 02:54:27 pre podne DIJAN JAHJEFENDIC »

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • Super-heavyweight Member
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #3 poslato: Januar 31, 2007, 07:47:03 pre podne »

Upravo tom gospodinu sampionu  "koji govori o tome kako su AAS losi ali kako su oni i dalje zdravi i mocni, poslije decenija uzmanja... " sam JA osobno dao X puta i to u svaki misic posebno razne... :shock: :shock: :shock:
...

hahahahhahahahhahahahahahhaha........ovo je strasno...jebes mi mater crknuti cu od smeha.........
« Poslednja izmena: Januar 31, 2007, 07:59:55 pre podne Pedja_Petrovic »

Van mreže Dule_Madzarovic

• VIP
  • Lightweight Member
« Odgovor #4 poslato: Januar 31, 2007, 09:38:56 pre podne »
1. Genetics
2. Busting your ass in the gym
3. Knowing how to eat alot of good food
4. Knowing what it means to "rest"
5. 12-15 YEARS of being consistant, and never missing a scheduled workout (*note: you are allowed to miss 2-3 workouts in that 12-15 years for funerals, family tragedy, etc.)

Sve je to istina 100%, ali bi dodao samo jednu stvar, ako nemas genetike sigurno nemas sanse kao PRO  ( mada PRO mozes i postati slucajem nekih okolnosti - znamo mi svi neke slucaje iz nasih krajeva.... :lol:), ali sigurno i bez genetike mozes napraviti velike rezultate u amaterskom BB.

Van mreže DOBAR KOMSIJA

• Član
  • *
« Odgovor #5 poslato: Januar 31, 2007, 12:23:39 posle podne »

Pa naravno!Obicaj je kod ljudi da kada dodju u godine gde senilnost prelazi granice racionalnog pokusavaju da sami sebe ubede u imaginarni svet i sto je najgore pocinje da se truje okolina!

Van mreže priest

• Lightweight Member
  • teška kura!!!
« Odgovor #6 poslato: Januar 31, 2007, 04:52:15 posle podne »
ovoga toma princa nebih poslusao ni rijec
iako kaze istinu i upravu je ali to ne vrijedi kod njega
da je to ronnie,kevin ili neko treci rekao rekao bih taj covjek zna stvar ali samo ne tom prince koji je vjerojatno najveci konzumer steroida u povijesti i koji je skoro radi toga i umro pa pogledajte na sta lici taj covjek danas izgleda ko smrt i onda on govori o hard working i da budes uporan i bla bla bla
yea right :x