Pozdrav, opet ja. Necu vise otvarati nove teme i smarati Vas sa istim pitanjima oko ishrane i sam sebi sam dosadan. Zeleo bih samo kazete misljenje o ovoj ishrani. Pokusavam da odrzim kilazu(masu 100-1005 kg, imam 201cm visine). I da napomenem da se rekretainvo bavim 5 puta nedeljno trening, i od nedavno pazim na ishranu(ako to moze da se nazove rekreativno). U teretanu idem godinu-godinu i po, imao sam i prekide po par meseci.
Oko 7h 3 jaja (belance) pa posle kreatin 5g, pa teretana 8h u toku treninga 5bcaa, pa posle treninga 1,5 whey/krea/dex. Pa kuci kad dodjem 250g belo meso / krompir / salata neki sir mozda, kasnije opet 250g belog / krompir (nekad pirinac ili testenina(redje testenina) isto neka salata. Pa posle 5 celih jaja i jogurt/kiselo mleko neko. Pa pred spavanje 100g ovsenih i pola wheya nekad sa mlekom sve to.
Najvise me zanima ovaj obrok pred teretanu da li je on dovoljan da ne udjem u neki katablozim( ne razumem se u to) a zumanca sam izbacijo zato sto mislim da je mnogo 8a celih jaja na dan (mozda gresim, ovde sam da naucim)
I da ujutru sam probao i ove ovsene ne ide nikako, pa sam ih pomerio za kasnije.
Hvala jos jednom poz..