Novembar 18, 2024, 08:43:28 pre podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.365 poruka u 18.766 tema - 20.973 članova - Poslednji član: aeroTus
X3MShop banner

Autor Tema: Oko ishrane  (Pročitano 2184 puta)

Van mreže _Momcilo_

• Član
  • *
Oko ishrane
« poslato: Decembar 16, 2016, 05:19:07 posle podne »
Pozdrav. Pre svega ne znam da li na dobrom mestu otvaram temu ako gresim izvinite nije namerno.
Imam jedan problem oko ishrane, poceo sam jos letos da radim i od tada pa do sada skinuo sam jedno 5-6kg jer mi je ishrana sada preveliki problem. Na posao mi ode dnevno oko 10h smena je 8h ali ode mi 2h na prevoz 1h dok ne dodjem i 1h dok se ne vratim kuci. Najveci problem su mi pauze na kojima nemam vremena da pojedem puno toga imam 3 pauze ali 2 su najbitnije trecu ne racunam jer je kratka. Ove 2 pauze sto sam spomenuo jedna traje 15min dok druga traje 10min.
Da ne duzim nesto previse mene zanima sta biste mi vi preporucili sto ja mogu brzo pojesti za ovo vreme a da mi bude koliko toliko dovoljno za neki napredak jer bih zeleo da vratim kilazu. Dosta puta sam ja pokusavao da odnesem mesa i slicnoga na posao ali za to kratko vreme koliko pauza traje ne stignem da pojedem jednostavno koliko mi treba.

Van mreže radovicmiladin86

• Lightweight Member
Odg: Oko ishrane
« Odgovor #1 poslato: Decembar 16, 2016, 05:58:59 posle podne »
Obari kuci 30jaja pa nosi za svaki obrok 5-6 komada malo nekig povrca i sta ces bolje....

Van mreže SlobodanS

• Global Moderator
  • Super-heavyweight Member
  • Hammers and nails
« Odgovor #2 poslato: Decembar 16, 2016, 06:08:21 posle podne »
Ma mi smo cudni,volimo da "uzivamo" dok jedemo pa nam za smesnu kolicinu hrane treba pola sata,to sam i sam na sebi zapazio jer obrok koji jedem inace 20 minuta,nestane za 4-5min kad se zuri u skolu...

Samo trpaj kao mecava i sve stignes za 10 min... :)

Van mreže bbddllrr

• Član
  • *
« Odgovor #3 poslato: Decembar 16, 2016, 08:32:16 posle podne »
A tesko je reci. Probaj jesti vise dok si kuci, i dok mozes. A na poslu pojedi koliko mozes, i rijesen problem