@Princo
Pride ima dosta problema (finansijskih) a sve je to pocelo kad je isplivala povezanosti ljudi koji vode DSE, organzacija cije su vlasnistvo Pride takmicenja, sa japanskom mafijom, nakon toga su i isplivali problemi sa novcem, izgubili su ugovor sa Fuji TV koji im je i omogucavao da prave spektakularne turnire, tako da je njihova buducnost u ovom trenutku malo neizvjesna... Mirko je sigurno uspio da unovci debelo svoj OWGP pojas potpisavsi za UFC, detalje ne znam kao ni to na koliko se obavezao.....takodje mi i nije nelogicno sto ce probati da osvoji veliko americko trziste kao sto je osvojio japansko...i u mma se zaradjuje od sponzorstava kao i u drugim sportovima, a ceso su ti iznosi veci od onih koji se zarade od samih ugovora...
Takodje ne mora da znaci da nece raditi jos meceva na japanskom tlu... ipak je to business, a tu ljubavi nema, znaci ici ce gdje je novac, a novac je tamo gdje su dobri mecevi (citaj Fedor)!
E sad sto se tice sportskog dijela, Sylvia, Arlovski, mozda jos neko treci, nisu na mom vrhu ali sigurno da i nisu neki bezveznjaci, pogotovo sto sam siguran da UFC ring i neke razlike u pravilima i ne idu Cro-Copu na ruku, mada je smatram ipak to nesto sto gore pomenuti i nisu sposobni iskoristiti...
Volio bih da prije nego sto Mirko okaci rukavice o klin odradi jos jedan mec sa Fedorom, i vjerujem da ce se to i desiti da li u Pride-u, UFC-u ili nekoj drugoj produkciji manje je bitno...
@Kekka
Kao sto i sam znas Mirko je izgubio od Randelmana, izgubio je od Big Noga vec dobijen mec, vjerujem da je Mirko sad mnogo bolji nego tada, ali sigurno je i da nekog poput recimo Tima Sylviu niko ne moze neozbiljno shvatiti, Arlovski je isto jako dobar, tako da ce biti sigurno jako dobri mecevi sa Mirkom i nekim od njih.
Uglavnom sigurno ce biti vrlo zanimljivo... Prvi Cro Copov protivnik je po mojim informacijama Eddie Sanchez 188cm, 104kg, sa 6 pobjeda iz 6 meceva, nasao sam i jedan link njegove posljednje borbe....
http://preprod.dailymotion.com/visited/search/eddie%2Bsanchez/video/xhrvy_eddie-sanchez-vs-mario-netoNadam se da jos uvijek radi, pa mozete vidjeti o kome se radi...