Peđa, da ne citiram da ne bude nepregledno. Uhvatiću se samo za ovo što si rekao da se ne čita do kraja, naprotiv, nego čitam neku knjigu više se tiče "istorije", gdje je to onako uzgred pomenuto, nije bila glavna tema teksta to za konvertovanje. Konkretno,u tom poglavlju priča se uglavnom o hipotezi Ancela Keysa koja je dominirala tokom 60-ih i 70-ih, da su zasićene masti uzrok epidemije srčanih oboljenja zato što povišuju holesterol, i kako su tada propagirane dijete do koje su se sastojale i do 70% UH koje su kasnije dovele do još veće epidemije. Onda se objašnjava šta nije u redu s tom hipotezom i to je onako uzgred pomenuto.
pa upravo o tome i govorim!!
Pise se o konverziji,ali naravno bez bilo kojeg relevantnog dokaza,a jos manje bilo kakve recenzije od od nekog "eminentnog" gde je ili gde se pisanje ne kaznjava niti je krivicno delo,pa tako teme mogu da budu nepotpune,informacije polovicne,ali na zalost cesto opste prihvacenje kod populacije koja iz teksta izdvaja i usvaja ono sto bi genwralno zeleo da cuje,dok za kompletne informacije,naravno ostaje uskracen ,posto u tom slucaju ne bi imalo prodju.
Opet nije tema,vec kazem oko konverzije gore pomenutih masti.
Jednostavo i na zalost proces koji je u smesnom delu prihvacen od naseg sistema,jer ti ponavljam josnjednom ,da konverzija bilo cega u bilo sta NA ZALOST u nasem telu nije moguca da bi se moglo razgovarati u tom pravcu na temu.
Mislim,do pre manje od god dana si i sam rekao da si pocetnik,krenuo da vezbas itd.
Naravno da je prica pohvalna,ali jednostavno za toliko kratak perilod,gomila procitanih info napravi haos.
Ponavljam
kao i sto sam.ti rekao jednom za examine com.
Danas je na zalost more i okeani textova bez adekvatnih recenzija,i svako moze bez problema da pise bilonsta.
A mogao sini sam videti,sta najvise prolazi i koja je krajnja svrha