Novembar 01, 2024, 06:26:04 pre podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.333 poruka u 18.764 tema - 20.970 članova - Poslednji član: MatthewEnvew
X3MShop banner

Autor Tema: Pomoc. "anti-katabolicki" preparati a da nisu aas  (Pročitano 2504 puta)

Van mreže LegacyLivesOn

• Član
  • *
Pomoc. "anti-katabolicki" preparati a da nisu aas
« poslato: Oktobar 13, 2015, 09:45:24 posle podne »
Zdravo. Malo sam pretjerao sa ovim bulkom. Nije da je bio najcistiji haha ali sta je tu je. Citao sam dosta o "anti-katabolickim" suplementima jer sam nesto od toga htio da koristim zbog je li sto manjeg gubljenja misicne mase u predstojecem cutu. Razmisljao sam o eca kao fatburneru ali znam da je on upravo suprotno od antikatabolizma, to jeste radi upravo suprotno.. Pa je ta opcija odpala. Neki kazu da je bcaa, malo glutamina i naravno dobra dijeta na sve ovo... Sasvim dovoljno. Takodje sam razmisljao o klenu kada dodjem do recimo 12 posto masti pa budem htio da spustim na jedno 8, jer znam da je i on antikatabolicki preparat.. E sada sta vi mislite? Naravno aas ne bih uzimao nikada jer nisam pro.. Dok savjete o klenu i drogama koje nisu aas sem hgh ili igf naravno haha..
 I da samo da kazem da sam citao na ovom forumu i teme na clen i na eca .. Znam kako funkcionise ne interesuje me to vec interesuje me da ili ne.. I zasto da a zasto ne.
Hvala
« Poslednja izmena: Oktobar 13, 2015, 09:48:38 posle podne LegacyLivesOn »

Van mreže Цветко

• Cruiserweight Member
Odg: Pomoc. "anti-katabolicki" preparati a da nisu aas
« Odgovor #1 poslato: Oktobar 13, 2015, 10:04:43 posle podne »
A kako tebi ishrana izgleda? Nece ti nijedan sagorevac pomoci, ako jedes kao .....

Slika trenutne forme? Tezina? Visina?

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • Super-heavyweight Member
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #2 poslato: Oktobar 14, 2015, 05:40:51 pre podne »
A kako tebi ishrana izgleda? Nece ti nijedan sagorevac pomoci, ako jedes kao .....

upravo tako
a antikatabolici se zna sta su ,a to sigurno nije clen niti bilo koji oblik leka vec
BCAA,GLUTAMIN.........

Van mreže LegacyLivesOn

• Član
  • *
« Odgovor #3 poslato: Oktobar 14, 2015, 07:05:35 pre podne »

upravo tako
a antikatabolici se zna sta su ,a to sigurno nije clen niti bilo koji oblik leka vec
BCAA,GLUTAMIN.........

Aham, hvala vam.. Moze li samo mala pomoc oko doziranja.. Ima onih bcaa sto im je omjer 2:1:1 ili 4:1:1 ili cak 8:1:1 ono sto sam ja vidio pa sada sta je bolje, znam da je to omjer one tri aminokiseline vrc me interesuje kakav da trazim.. I kakve to veze ima. I kako da doziram, na nekim kutijama pise 10g- je li to za citav dan ili- a na nekim 5g do 3 puta na dan.. E sa obzirom da pijem i vej koji sadrzi bcaa koliko je dovoljno da pijem grama i kada?
Hvala

Van mreže VOJA.S

• Global Moderator
  • Heavyweight Member
« Odgovor #4 poslato: Oktobar 14, 2015, 08:13:02 pre podne »
Tri aminokiseline koje si spomenuo jesu leucin, izoleucin i valin u odnosu 2:1:1 u korist leucina.Prvo sredstvo u odbrani od katabolizma jeste pravilna ishrana a zatim i suplementi koji rade u sinergiji sa pravilnom ishranom.Sto se tice doziranja BCAA ne bih se drzao uputstva sa kutije iz razloga sto su doze male tako da uzimaj slobodno vise..

Van mreže LegacyLivesOn

• Član
  • *
« Odgovor #5 poslato: Oktobar 14, 2015, 09:20:44 pre podne »
Tri aminokiseline koje si spomenuo jesu leucin, izoleucin i valin u odnosu 2:1:1 u korist leucina.Prvo sredstvo u odbrani od katabolizma jeste pravilna ishrana a zatim i suplementi koji rade u sinergiji sa pravilnom ishranom.Sto se tice doziranja BCAA ne bih se drzao uputstva sa kutije iz razloga sto su doze male tako da uzimaj slobodno vise..

Aham. Pa da li da uzmem 2:1:1 ili 4 ili 8:1:1?
Ishrana mi je dobra nije to razlog zasto sam napravio ovu temu, hvala vama na napominjanju ali zaista me samo interesuje suplementacija koja pomaze smanjenju katabolizma.. Evo da vam priblizim kakva mi je ishrana ,vec par godina unosim 200g proteina na dan.. Znam da nisu proteini sve ali i ostalo je sasvim pravilno uvjeravam vas.. Tako da me ne morate napominjati za ishranu, hvala u svakom slucaju..
Evo ovako sam mislio 5 g prije 5 tokom i 5 posle treninga.. On optimum bcaa sta mislite.. Je li malo ili puno i da li je dobar tajminghaha
Hvala
« Poslednja izmena: Oktobar 14, 2015, 09:22:41 pre podne LegacyLivesOn »

Van mreže LegacyLivesOn

• Član
  • *
« Odgovor #6 poslato: Oktobar 14, 2015, 09:49:36 pre podne »

Visina 188 tezina 93 bodyfat 15 sada

Ishrana je i vise nego dobra.. Proteini 200g uh 350-400 g masti 50-80g
U teretani sam 4 puta sedmicno a treniram boks 2 puta sedmicno

Meni ova ishrana perfektno odgovara.. Debljam se kontrolisano a mrsam vrlo lako samo spustim uh 150-200
I mrsam oko 700g do 1kg sedmicno.. Znaci interesuju me samo savjeti za najbolje antikatabolicke suplemente
Hvala
« Poslednja izmena: Oktobar 14, 2015, 09:55:55 pre podne LegacyLivesOn »

Van mreže dragan vg

• Heavyweight Member
« Odgovor #7 poslato: Oktobar 14, 2015, 10:22:43 pre podne »
Pa vec ti je dat odgovor- BCAA, glutamin...
Sasvim dovoljni kada je u pitanju razgovor o anti-katabolicima...