Cao ljudi, evo da iznesem moju problematiku, pa da me posavetujete.
Pre jedno 7 godina sam redovno ucestvovao, mada vise citao forum. Prosao sam 'celokupnu problematiku' teretane... ishrana, koliko cega, kako sa tegovima, kako sa kardiom...itd. E sad JBG, malo se zaboravilo
Visok sam 179 cm, star 32 godine. Februara prosle godine sam nabio kilazu na 115 kg.(jedenje svaceka i u svako vreme, bez fizicke aktivnosti). Od februara do septembra sam skinuo sa 115kg na 92 kg pomucu Hrono ishrane i lsgsnr gixickr sktivnosto(basket, brzo hodanje, po neki sklek...). Skinuo sam 23 kg, ali onako, proporcionalno. Eh da je to 23kg masti, kako bih izgledao
, ali nebitno, 23 kg je 23 kg i ja sam bio srecan
. Onda sam se opustio ponovo i do sada vratio na 102kg.
Probao sam opet hrono ishranu, ali mi ne ide nesto, pa resio da se vratim na STARU DOBRU TERETANU I TERETANSKI ISHRANU.
CILJ mi je... Necu da imam planove koliko da smrsam do kada, jednostavno zelim da treniram i hranim se zdravo(onako kako vi nalazete), pa kako ide neka ide, a icice sigurno bolje nego sto je sada
Planiram da unosim:
1. 200 g proteina dnevno(piletina, curetina, junetina, pileca prsa, cureca prsa, sir, jogurt, jaja)
2. 50 g masti(orah, badem, lesnik, omega 3)
3.
g UGLJENIH HIDRATA (ovsene, pirinac, crni hleb)
+ merica way proteina sa dextrozom i amino kiseline posle treninga .
Nedoumica mi je koliko UH?
Nisam nesto za rotaciju UH
Da li mogu recimo da svakog dana unosim 100g , ili neku konstantnu cifru. Recimo mesec dana, pa da posle promenim ako treba.
Radio bih teretanu 4 puta nedeljno. 1. Grudi i triceps 2. Ledja i biceps 3. Noge 4. Ramena. I svakog dana bi setao po sat vremena.
DDAKLE, imam neku sliku u glavi kako i sta samo mi POMOZITE MOLIM VAS SA UGLENIM HIDRATIMA?
Ne moram da se nesto vajam i definisem, furacu ovako zdravo, a neki izgled ce da dodje sam po sebi
HVALA U NAPRED !