Novembar 01, 2024, 01:15:22 posle podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.332 poruka u 18.764 tema - 20.971 članova - Poslednji član: MaëlJet
X3MShop banner

Autor Tema: Dali negde gresim? ishrana + trening  (Pročitano 1551 puta)

Van mreže Ilija93

• Član
  • *
Dali negde gresim? ishrana + trening
« poslato: Maj 26, 2015, 10:47:16 posle podne »
Cisto da postujem moj rezim treninga i ishrane da ostavite po neko misljenje dali sam na dobrom putu ili bi trebalo da menjam nesto..

Inace radim definiciju prvenstveno za stomak...posto sam smrsao 40kg.

Jutro ustajanje,
dve merice whey proteina + 10mg winy Kardio 30min trcanje + prevrtanje gume 10min i 10min malj i guma.

Dorucak,300gr belog pileceg + zelena salata plus 2dl mleka...

Popodne
20mg winy 300gr belo + salata + mleko
Trening sa tegovima
Posle treninga dve merice whey odmor pa ponovo piletina 300gr salata i mleko ella sir
pa nakon toga jos 20mg winy

Inace na winy-ju sam treca nedelja..
Pre njega sam sa 89kg vratio se na 98 ali ciste mase,inace treniram vec 8 mesec bez prestanka,6 dana 7 odmor..
Sada sam se vratio na 101kg,cilj mi je da zategnem stomak,znaci ne plocice itd nego samo da bude maksimalno ravan...

Sta mislite o svemu ovome?

Van mreže BUKAS

• Iron team
  • Super-heavyweight Member
  • IRON REPUBLIC GYM BEOGRAD - Despota Stefana 68c
Odg: Dali negde gresim? ishrana + trening
« Odgovor #1 poslato: Maj 26, 2015, 11:12:11 posle podne »
A wini sluzi za sta?

Van mreže VOJA.S

• Global Moderator
  • Heavyweight Member
Odg: Dali negde gresim? ishrana + trening
« Odgovor #2 poslato: Maj 26, 2015, 11:46:22 posle podne »
Pozdrav Ilija...Ja bih rekao par stvari sto se tice ishrane i treninga a sto se tice,kako ti kazes winija, bilo bi stvarno glupo da ja nesto pricam pored toliko iskusnih ljudi ovde i Bukasa koji ti je vec nesto napisao tako da to ostavljam iskusnima...Prvo svaka cast za skinutu kilazu,40 kg nije mala cifra...Naravno bitno je na koji nacin si to skinuo(da nije slucajno to bilo izgladnjivanje ili nesto slicno sto i nije tako dobro)...Kazes da radis definiciju za stomak,ne postoji definicija samo za stomak il isamo za noge..itd..itd,kao sto nema parcijalnog skidanja masnih naslaga tako nema ni parcijalne definicije...Sto se tice obroka tokom dana..Mislim da bi umesto tog wheya ujutru bolji bili antikatabolici( npr.BCAA)ako gresim ispravice neko...Mislim da bi bilo bolje da napravis manje obroka tokom dana jer koliko mogu da vidim imas 3 cvrsta obroka...Za prvi cvrst obrok recimo mozes spremiti jaja,mleko bih izbacio..Ono sto takodje nije dobro jeste vremenski razmak izmedju prvog i drugog obroka,naime ''dorucak'' i ''popodne''su siroki pojmovi tako da ispravi to ako je moguce..Drugi obrok je ok ali opet ima mleko sto ti nije potrebno...U obroku imas opet mleko u kombinaciji sa ellom sto ti opet kazem ne treba..NIgde u ishrani nemas zdrave masti a upravo je Bukas prethodnioh dana pisao na tu temu i o vaznosti istih(omega 3,orasasti plodovi,maslinovo ulje...)Moje misljenje je da bi trebalo da odradis neku dijetu i da to bude lepo isplanirano(rotacija uh,low carb ili ketogena),u zavisnosti koliko imas i zelis da skines odluci se za neku od navedenih dijeta...Mozda budes mogao da dodjes do zeljenog izgleda samo sa jednom dijetom a mozda ne...Na forumu imas sve potrebne informacije i samo citaj...Bio sam predugacak ali samo sam hteo da ti predocim neke stavri koje po mom misljenju treba da ispravis..ako sam negde pogresio ispravice me i pomoci ti...Pozz sve najbolje i samo pametno i polako... :)