Pozdrav ekipa, ispratio sam temu od pocetka do kraja, saznao svasta poucno, procitao i neke izuzetno smijesne stvari, pa bih imao par pitnja za vas, ako bi netko od veterana keta mogao napraviti koju korekciju ukoliko bude potrebno..
Znaci ostalo je sala za skinuti, stomak najkriticniji, visina 186, tezina 90 kila..
radio sam keto prije jedno godinu dana, koristio keto trakice d pratim stanje, bio u dubokoj ketozi po njima, ali se podosta razlikovalo od ove koja se ovdje spominje.. ja sam koristio i posni sir, i sve zivo i nezivo masno.. zelio bih sada da odradim minimalno 4 tjedna keta po podjinim smjernicama, smislo sam plan pa bih zamolio ako se treba sto korigirati da me se upozori..
Znaci ovako,
DANI OD PONEDJELJAKA DO SUBOTE
1.OBROK--5 cijelih jaja + 50gr feta sira + 2 tablete alpha men od myproteina za dnevni unos vitamina
(nemam gdje kupiti recimo samo bjelanjke, a zao mi je bacati tolike zutanjke, valjda moze tako? )
2.OBROK-- 25g whey proteina + jušna žlica lanenog
ili konzerva tune u salamuri ili filet skuše i jusna zlica lanenog
3.OBROK-- 200g bijelog mesa + zelena salata ili brokula i karfiol ili spinat s 2 jajeta + 50 g oraha ili badema ili ljesnaka
4. OBROK-- 200g bijelog mesa + zelena salata ili brokula i karfiol ili spinat s 2 jajeta + 50 g oraha ili badema ili ljesnaka
5. OBROK (iza treninga)--50gr whey proteina + dodatci
6.OBROK--dva jajeta ako bas bude potreba
SUBOTA
1.OBROK--6 cijelih jaja + 5 gr feta sira + 2 tablete alpha men od myproteina za dnevni unos vitamina
2.OBROK-- konzerva tune u salamuri i jusna zlica lanenog
3.OBROK-- 200gr bijelog mesa + 75g rize + salata
4. OBROK-- 50gr whey proteina + jusna zlica lanenog ili maslinovog
5. OBROK-- 200gr bijelog mesa + 75g rize + salata +50 g oraha
6.OBROK—2 jajeta ako bas bude potreba
NEDELJA
1.OBROK--6 cijelih jaja + 5 gr feta sira + 2 tablete alpha men od myproteina za dnevni unos vitamina
2.OBROK-- konzerva tune u salamuri i jusna zlica lanenog
3.OBROK 200gr belog mesa +250-300g kuhanog krompira +50gr ljesnaka
4. OBROK- 50gr wheya+2 kasike maslinovog ulja
5. OBROK-- 200g mesa+75g rize +50 gr lesnika
6.OBROK-- 2 jajeta ako bas bude potreba
Od proteina koristim whey bez okusa od myproteina mjerica od 25gr ima 7.5gr M, 5gr UH, 21gr P
Prije treninga planiram uzimati po 3 mjerice amino i glutamina to je otprilike po 7.5 gr amino i 7.5 gr glutamina, i 2 kapsule CLA, nakon treninga 50gr prot+7.5gr amino+7.5gr glutamin
zeleni caj, kava bez sladila ikakvih, takvu pijem vec preko god dana, 3+ L vode
jaja jutri bi spremao na domacem maslu, ostalo sve na domacem maslinovom ulju, piletina pecena uz dodataka zlicice senfa i malo zacina kao crvena paprika, curry, chilli.. Laneno i maslinovo bi trenutno gutao na zlicu dok ne skucam para za omega3 pa si njih ubodem, onda bi zamjenio ovo na zlicu s omegom..
trening bih koncipirao ovako:
PON: Prsa,triceps,stomak,kardio
UTO: Kvadriceps,listovi,stomak
SRI: kardio
ČET: Leđa,biceps,trapez,stomak
PET: Ramena,zadnja loža,stomak, kardio
SUB: odmor
NED: odmor
Eto to bi bilo ukretko to, ako ima nesto za ispraviti, bio bih zahvalan na svakoj pomoci..