Ukoliko se unese npr merica i o amino whey-a posle treninga,a to je nekih 40-42 gr B,zaista nema razloga da se ti i takvi kvalitetni fast acting iszvori B ne racunaju-cak sta vise.
Tu moze da se bude sigurna da je iskristljvost unetog u tom trenutnku 100% i tako i treba da se gleda na to.
Nije stvar u brzini whey-a,protrcavanju kroz telo (sto je i tacno u neku ruku) ,vec je stvar u ISKORISTLIVOSTI takvih oblika whey proteina (brza aposrbijca) da u tom slucaju (unos u toku dana) iskoristljivost nije perfektna kao posle treninga.
O tome se radi.
Licno,kada sam na keto dijeti kao sada npr,uvek mi kao poslastica dodje wwhey sa neutral ukusom jer sam tada siguran da imam zero cabsa,ali,ali ali
pre nego sto unesem u sebe mericu takvog proteina ,uzmem 3 kasike maslnovog ulja i koznumiram ga sa 50 gr lesnika!!
Cak i tada i u tom slucaju,apsrobcija je daleko od 100% koju bi takav protein tj tako kvaltitatan trebalo da ima-
O tome se radi. ..
AKo ste na masi,onda zaista nema razloga za razmisljnaje,postoje blendovi tj mesavina vise vrsta izvora B i to ej vise nego idealna opcija
Sadrze i UH,i u tome je problem,kod rigoroznih dijeta.