Danas je bio Milos do nase teretane u Beceju i posto planiram od sledece godine da se takmicim, malo smo popricali. Tu sam mu ja sada postavljao razna pitanja Npr, pitao sam ga sta misli o BCAA, covek se samo nasmejao i rekao da ne uzimam to ako ne moram, da su to samo 3 aminokiseline, da je mnooogo bolje i korisnije uzeti EAA. Drugo, posto vidim ovde i na mnogim mestima, da ujutru kao prvi obrok ide protein+UH, on mi je odgovorio da ne uzimam hidrate u prvom obroku osim ako mi nije trening odmah posle prvog obroka, vec da prvi obrok budu masti i proteini. Npr 6 celih jaja. A hidrate da vrtim pre, posle i u jednom ili 2 obroka nakon treninga. Trece, vidim govore mnogi da treba imati visok unos UH kada smo na trenu, da bi misici dobili na tvrdoci i punoci itd, sto je on negirao i samo mi rekao da razmislim malo, kakve veze uopste ima unos hidrata sa tim i da su to nebuloze. Za PCT posle svakog ciklusa on je uvek za HCG ma koji ciklus to bio a dodaci tipa tribulusa cinka daa itd su samo tu jos da malo poteraju pricu oko oporavka. Pricali smo jedno sat vremena, ali to je toliko malo da ja uopste nisam stigao da ga pitam zbog cega ovo zbog cega ono, covek je enciklopedija, mozes ga slusati ceo dan. Molim Pedju ili nekoga iskusnijeg da mi malo pojasni ovo oko prvog obroka i oko trena, jer Misko je u tolikoj guzvi da ga ne mozes sve pitati u detalje jer bi on pricao o tome satima.