1.Ok je manje-vise.Samo...ja bih ovde ubacio jos koje belance sa ovim celim jajima. Jabuku bih pre konzumirao u ovom periodu,tj.u prepodnevnim satima, ali ne u obroku u kojem vec imas uh kompleksnih i masti, nego izmedju obroka...
2.Ove masti prebaci u obroke u kojima imas samo protein,tj. u 5 i 6 obrok.Sto se tice uh ovde, radije bih povecao kolicinu pirinca,umesto ovog hleba, jer je kvalitetnija opcija .Mada ako bas hoces, koristi i hleb, ali bi bilo pozeljno da se potrudis da nadjes hleb od celog zrna,jer se cesto moze naci hleb losijeg kvaliteta, koji se samo naziva integralni,a to u sustini nije...
PWM-Smanji dekstrozu malo, nema potrebe za 40g...
3.Pojacao bih ovde krompir na racun ovog hleba...U prvom cvrstom obroku posle treninga, mozes da malo pojacas kolicinu proteina,jer 100g belog mesa nije neka kolicina, posebno u ovom obroku, kada su ti proteini jako potrebni...
4.Ok je raspored i izbor namirnica.
5.Sa ovim ubaci i masti,recimo 20g kostunjavog voca iz 2 obroka...
6.Takodje,ovde pored ove 2 kapsule Omega 3, ubaci i 20g preostalog kostunjavog voca iz 2 obroka...
Sa uh probaj ovako, pa u skladu sa situacijom mozes da korigujes.Samo prati stanje i sve ce biti ok.
E sad sto se tice proteina, od oka mi deluje da ovde ima oko 130g, pa bih njih malo pojacao...Meni licno upada u oci ovih 100g mesa u obrocima, tako da bih tu malo korigovao, tj. povecao kolicinu...