Cek bre, nista ja nisam rekao da mi se ne svidja odg itd vec samo trazim whey bez vestackih zasladjivaca . Ako cenis da ima neki cisti whey tj da nije mesavina i da se vise isplati ili da je bolji odnos mesavine bez vestackih zasladjivaca slobodno daj preporuku. Preferiram ON ali mogu i drugi proizvodjaci ...
cek bre
zar nisi procitao nista sta sam napisao?
Dakle
nadjes npr ISOLAT natural taste-i eto ti perfektno resenje
Em si dobio CFM isolat,bez vestackih zaladjivaca itd.
Ja licno,kada mi dok..e svi ukusi uzmimam THE ISOLAT natural taste -naglasvam da to radim jer mi DOADE UKUSI a ne zbog gluposti oko vestackih zasldjivaca koji haraju ovim prostorima-ne bih da ulazim sada u tu raspravu,ali znam cinjenice koje su potvrdjene i relevatne itd..ali dobro..
I ako mi dodje da mi je potreban neki ukus,ubacim step sok nekog od ukusa.
http://www.ogistra-nutrition-shop.com/index.php?dispatch=products.view&product_id=29829a to sto ti preferiras ON ilinesto drugo
pa nisi sam,ali nije to krivica vasa vec mocne marekting masinerije i marketing inzinjera koji znaju kada,gde,koliko itd u pravom TRENUTKU ULOZITI novac ,sto se kroz godine petorostruko vraca bla bla bla bla
ali dobro je
ti si od FEBRUARA kada si pisao o stetnosi proteina na bubrege i ostalim stvarima gde si bio iskljucivo CONTRA,fino napredovao i dosao do odrejenih zakljucaka da je ok i da to nema veze sa pricom na (nepostojecem) medicinskom fakultetu.
Sada predstoji onaj teski deo,sto mnogi ne zele da cuju ,prihvate itd,a o nacinu prozivodnjem,vrstama itd
A kako vidim,istrazivao si i pikove ili kako ti kazes siljkove "udara" proteina,sto je pohvalno,samo sto je ocigledno doslo do prilicne konfuzije u infomracjima jer i npr mesavina dobrog koncntrata i isolata (ili obratno) nema apslutno nkakvog uticaja na siljjkove ili pikove jer se radi kolicini od 40 gr max i da je 50:50 (a nije
),sto znaci da to da li ce 20 gr isolata da udje u krvnu plazmu 4.5 min pre nego 20 gr koncentrata je tebi,kao rekretavicu koji si u muzickoj industirji
-aposlutno IRELEVANTNO