Novembar 01, 2024, 07:28:21 posle podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.333 poruka u 18.764 tema - 20.971 članova - Poslednji član: MaëlJet
X3MShop banner

Autor Tema: Sugestije za moju ishranu ( sklopljenu :D )  (Pročitano 1553 puta)

Van mreže royal

• Član
  • *
Sugestije za moju ishranu ( sklopljenu :D )
« poslato: Maj 15, 2013, 11:28:15 posle podne »
Ovo je moj predlog ishrane , tj kakvu bih ja ishranu u narednom periodu zeleo da imam , da li je dobro ili ne , dajte predloge :D  15 god , oko 76 kg , 184 cm , cilj masa ( ne puno , do oko 82/3 kg ) . Vecim delom ovu ishranu primenjujem vec duze vreme i dobio sam za oko 3 meseca 7 kg , oko 3/4 cm na rukama ...

7:30 - Jaja ( 3 cela i dva belanca ) + solja ovsenih + salata (paradajz i krastavac)
10:00 - Integralni tost , premazan puterom od kikirikija ( ovo je predlog )
12:30 - meso + kupus + 15 ml lanenog ulja ( predlog za ulje , koje uzeti? )
14:35 (dok sam u skoli ) - sendvic sa mesom i povrcem nekim ( predlog za sendvic i od kojeg helba , crnog ili? )
17:30 ( pre pocetka 6 casa ) - sta bih ovde mogao da prezalogajim ?
oko 19 ( pre treninga ) pirinac + tunjevina ( ili meso ) + banana + jabuka
trening 20 :00 - 21 : 00
21 : 30 - (posle treninga ) pirinac + meso ( ili tunjevina ) + 500 ml cokoladnog mleka + banana
oko 23:00 - pola ella sira

Ovde nigde nema kostunjavih ( oraha , lesnika ...) , kikirikije je jeftin , gde bih mogao da ga ubacim? Za ovo sto pise u zagradi ( ovo je predlog ) molim vas odgovorite . Ne znam kolicinski koliko jedem , moram da kupim vagu pa da merim :D .. Hvala unapred...

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • Super-heavyweight Member
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
Odg: Sugestije za moju ishranu ( sklopljenu :D )
« Odgovor #1 poslato: Maj 16, 2013, 08:24:57 pre podne »
pa ocigledno da jedes dovljno ako si dobio toliki broj kg
a pre pocetka tog 6 casa bi mogao da opalis neki snedwich sa tinjevinom u integlranom hlebu

Van mreže dragan vg

• Heavyweight Member
« Odgovor #2 poslato: Maj 16, 2013, 08:53:27 pre podne »
Ujutru,ubaci jos koje belance.
U drugom obroku,mozes recimo krompir ili pirinac da uzmes sa mesom.Ne treba ti kikiriki puter.A ako hoces hleb,imas i varijante sa celim zrnom,koje su odlicne.
Kupi maslinovo ulje,odlican je izvor masti.
U skoli sa hlebom mozes,u oba obroka,meso ili tunjevinu,malo ella sira i neku salatu(recimo list zelene,paradajz.krastavac...).
Pre treninga izbaci bananu i jabuku.Ukoliko hoces voce,jedi ga u prepodnevnim casovima,i to 1,2 vocke(jabuka,grejp,pomorandza).Pirinac i meso ili tunjevina je ok.
Posle treninga izbaci bananu i cokoladno mleko,jer ti nisu potrebni.Posto nemas whey,seceri ti nisu potrebni,a i jedno i drugo nisu dobar izbor,kada su seceri u pitanju.Ovde idi sa pirincem i mesom.
U zadnjem obroku,sa tom ellom uzimaj i masti,a dobar izbor su ti laneno ili maslinovo ulje.
Kupi vagu,jer bi bilo dobro da pomocu nje imas tacan uvid u to koliko cega jedes,pa da lako mozes da korigujes ako treba.

Van mreže royal

• Član
  • *
« Odgovor #3 poslato: Maj 17, 2013, 09:44:23 pre podne »
Ok , hvala puno , ako ima jos neko nesto da kaze :D