Novembar 02, 2024, 07:19:07 pre podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.333 poruka u 18.764 tema - 20.974 članova - Poslednji član: tonyasaarisk
X3MShop banner

Autor Tema: Low carb posle rotacija  (Pročitano 10140 puta)

Van mreže ymir

• Middleweight Member
Odg: Low carb posle rotacija
« Odgovor #15 poslato: Maj 07, 2013, 02:15:43 pre podne »
pa ko na ovom svetu moze da ti garatuje sta ces ti da sacuvas,da uradis
pre svega
niti znamo kako sada izlgedas,niti bilo sta..
Ne bitno ajde... pitao sam samo kako ide dijeta, sta i kada se uzima itd. a ovo se pretvori u neko mudrovanje, nema veze, snacicu se.

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • Super-heavyweight Member
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #16 poslato: Maj 07, 2013, 06:18:18 pre podne »
pa ko na ovom svetu moze da ti garatuje sta ces ti da sacuvas,da uradis
pre svega
niti znamo kako sada izlgedas,niti bilo sta..
Ne bitno ajde... pitao sam samo kako ide dijeta, sta i kada se uzima itd. a ovo se pretvori u neko mudrovanje, nema veze, snacicu se.

cemu ovakav stav?
kakvo mudrovanje?
ne zelis da cujes ono sto ti ne prija usima?
to nije sinak MUDORVANJE vec je to ono sto ce da ti se desi.
sama tvoja recina
zelim da znam kako ovo ide-nema veze snaci cu se bi trebalo da ti govri o tome da malo promenis svoj stav

Van mreže mica86

• Global Moderator
  • Heavyweight Member
  • Workout, eat right, stay healthy...die anyway!
« Odgovor #17 poslato: Maj 07, 2013, 11:23:36 pre podne »
@nodlocnost
Moras da naucis da direktno pitas ono sto te zanima, ovako si samo zakomplikovao pa je prica krenula u drugom smeru :)
Ako sam dobro razumeo, tebe u stvari zanima kako se radi low carb dijeta i kako treba da je organizujes?
« Poslednja izmena: Maj 07, 2013, 11:25:26 pre podne mica86 »

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #18 poslato: Maj 07, 2013, 12:04:15 posle podne »
@nodlocnost
Moras da naucis da direktno pitas ono sto te zanima, ovako si samo zakomplikovao pa je prica krenula u drugom smeru :)
Ako sam dobro razumeo, tebe u stvari zanima kako se radi low carb dijeta i kako treba da je organizujes?

micko
nisi ga razumeo
on ima 9% bf i hoce jos dole
nece da radi ketonic jer se boji da ne ostane bez misica,a smatra da ce na low carbu sa 50 gr sacuvati misice
naglasio je da nema mogucnost da koristi nikakve antikatbolike
ja sam pokusao da mu objasnim da mu NIKO NA OVOME SVETU nemoze da garatuje da ce on sa 9% bf i na 50ak gr uh cuvati misice (ja bih se pre usudio da kazem obratno sta ce da bude) ali jbg
on to nije zeleo da cuje.
a sigurno ce da pre sacuvati 150 gr masti nego 50 gr Uh
ali ni to ne zeli da cuje
o tome se radi

Van mreže Ishmerish

• Cruiserweight Member
  • Lala 4ever
« Odgovor #19 poslato: Maj 07, 2013, 12:10:48 posle podne »
Pa ako on sa 250 postova jos nije shvatio da ce natural i sa 50gr UH da se ofuca ko' papudzijski macak, nase suze mu ne mogu pomoci.
"Kad je neko glup, proizvodi jednak socijalni efekat kao i kad je mrtav.
On ništa ne primjećuje, samo drugi pate oko njega."

Van mreže ymir

• Middleweight Member
« Odgovor #20 poslato: Maj 10, 2013, 12:14:09 pre podne »
Ajoooooooj, pa ti Pedja nista nisi razumeo. Ti sve sablonski odgovaras :D
Micko me je jedini razumeo :D
Pitanje je bilo kao sto je Micko odgovorio, kako ide plan. I nasao sam ga na drugom forumu itd.
I onda vec kad se malo zakomplikovalo, pitao sam na cemu sam bez antikatabolika tj. samo hrana.
Nisam od onih koji vole da cuju ono sto im prija, naprotiv surov sam po pitanju toga, tako i pricam onima koji krecu da vezbaju, odma ima kazem brdo para, brda odricanja itd. i onda se oni smore i ja kazem jbga tako je.. da ne duzim.
Svestan sam ja da cu gubiti misice, u teretani imam 3 njih koji su bili na takmicenju i spremali se aj da kazem sa socijalnim uslovima i video sam i u masi i kada su se odrali i ceo taj proces koji ja treba da predjem i ja cu biti zadovoljan ako tako budem izgledao. I nemojte samo ovo da zakoplikujete o njima sto sam rekao.
I ovo drugo pitanje je bilo... u cemu je razlika da ja radim bez i sa suplementima? recimo bcaa ili tecne amino.

Van mreže ymir

• Middleweight Member
« Odgovor #21 poslato: Maj 10, 2013, 12:17:23 pre podne »
@nodlocnost

micko
nisi ga razumeo
on ima 9% bf i hoce jos dole
nece da radi ketonic jer se boji da ne ostane bez misica,a smatra da ce na low carbu sa 50 gr sacuvati misice
naglasio je da nema mogucnost da koristi nikakve antikatbolike
ja sam pokusao da mu objasnim da mu NIKO NA OVOME SVETU nemoze da garatuje da ce on sa 9% bf i na 50ak gr uh cuvati misice (ja bih se pre usudio da kazem obratno sta ce da bude) ali jbg
on to nije zeleo da cuje.
a sigurno ce da pre sacuvati 150 gr masti nego 50 gr Uh
ali ni to ne zeli da cuje
o tome se radi
E i da... Pa ko kaze da ja na low carbu ne unosim masti? Pa nisam lud da radim ovo bez masti, da se raspadnem odma. Nego eto hteo sam low carb, cisto sablonski... rotacije, low carb, pa keto ako je potreno i to je to, mislim tako sam citao ovde pa sam se odlucio za eto low carb.

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #22 poslato: Maj 10, 2013, 07:29:37 pre podne »
Citat
Ti sve sablonski odgovaras

e moje dete
ali ok...neka ti je sa srecom

ovo je posebno interesantno-prosto,obozavam ovo kada cujem

Citat
I nemojte samo ovo da zakoplikujete o njima sto sam rekao

;) ;)

nema veze
neka je sa srecom u svakom slucaju i javi reuzlatate

Van mreže damirjam

• Light Heavyweight Member
« Odgovor #23 poslato: Maj 10, 2013, 07:54:35 pre podne »
Citat
ovo drugo pitanje je bilo... u cemu je razlika da ja radim bez i sa suplementima? recimo bcaa ili tecne amino.
sad ispade da nista neznas jbg...ovo sto pitas je pocetnicko pitanje..valjda znas zasto sluzi bcaa i sigurno je da ces sa suplementima da bolje ocuvas misice i bolje i kvalitetnije odradis dijetu..
a iz  prvih postova se vidi da tebe brine kilaza..zato se i bojis keto(tako si barem napisao)..neznam zasto te brine kilaza.. jer ako uradis keto kako treba izgledat ces bolje i sa par kg manje....e sad posto ti nemas suplemenata mnogo teze ces doci do tog cilja koji si sebi zacrtao cak sta vise ja mislim da i nemozes to sto hoces(taj niski BF) da ostvaris samo na hrani...tako da i nema potrebe da se cimas dalje...

Van mreže bojan lepojevic

• VIP
  • Heavyweight Member
« Odgovor #24 poslato: Maj 10, 2013, 10:59:36 pre podne »
Ako te genetika nije pogledala da budes sa niskim procentom masti, sa svakim % koji spustas racunaj da ce otici dosta misica. Ako je zelja privremeno doci do forme od 6-7% to je oke, ali ako planiras da trajnije nosis tu formu - iskreno, licno ne bih isao na tu pricu, vec, jer bar meni ,dosta misica ode za malo vena tj neopravdan gubitak.
"da je kupus dobar, zeka bi im'o 100 kila"
Transform 2014 na https://www.dropbox.com/sh/zgzpyoahwm3ayid/KhGAMw9fcD

Van mreže icko

• Cruiserweight Member
« Odgovor #25 poslato: Maj 10, 2013, 11:43:37 pre podne »
Da znas vala, a i cist luksuz odrzavati nizak bf ako ti ga priroda nije dala.

Van mreže bojan lepojevic

• VIP
  • Heavyweight Member
« Odgovor #26 poslato: Maj 10, 2013, 12:11:53 posle podne »
Da znas vala, a i cist luksuz odrzavati nizak bf ako ti ga priroda nije dala.

Ma sto je luksuz, ja ga nikako ne mogu sacuvati nisko..tj mogu, al misici ne prestaju da padaju(nije da nisam probavao) tj zaustavi se i to na nekoj neprihvatljivoj misicnoj masti..e sad, ima nas raznih, ali cisto da ima na umu sta ga moze snaci i sta moze da ocekuje.
"da je kupus dobar, zeka bi im'o 100 kila"
Transform 2014 na https://www.dropbox.com/sh/zgzpyoahwm3ayid/KhGAMw9fcD

Van mreže ymir

• Middleweight Member
« Odgovor #27 poslato: Maj 11, 2013, 03:58:36 pre podne »
@ Pedja Ma opusteno, javicu ;) Boze moj, pa niko ovde nije primoran da mi odgovori i slicno.
@ damirjam A jbg. znam za sta sluze ali nemam praksu da vidim bez i sa jer ispada da se bez suplemenata ne moze. I ne brine me kilaza, brine me ogledalo, obimi padaju, misici isto, to je normalno, da ne duzim...
@ Bojan Mene je pogledala genetika po pitanju misicne mase, cist mesomorph sam, ne znam... lako dobijam misice. A sto se tice BF... pa prosle godine kada sam radio aj da kazem defku, imao sam pa na oko 14-15% masti i za 3 meseca pao na 7.5% i to ono prvi mesec sam ucio kako se jede i svaki dan jeo tost tamni, mislio da valja, a to ofarabano sranje i jbg. ali eto bio sam fino suv i na tome. Nije meni cilj takmicarska forma jer ne mogu do nje a da se ne raspadnem, cilj mi je sto nizi BF a da se ne raspadnem normalno, a to ispod 7% nije moguce po meni.

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #28 poslato: Maj 11, 2013, 09:01:16 pre podne »
sve je moguce osim drvenog sporta