Ja sam i mislio na ovo sto se tice vizuelnog efekta na period kada vezba tj u teretani ali interesuje me kako vene postaju vece tj prosirenije. Znam da genetika i nzizak bf igraju najvecu ulogu ali moze li suplementacija i trening imati neki efekat (mislim da ostanu vidljive i posle treninga).
Pedja, cesto sam na tvojoj stranici i stvarno je vise nego edukativna tako da sam odlucio da te poslusam i da pre kupovine NO-a procitam sastav. I do sada nisam naisao ni na jedan gde tacno pise koliko cega ima, vec je to neka zasticena mesavina i kao sto ti kazes ko moze da kaze cega tu koliko ustvari ima.
Zato sam odlucio da probam ovako, jer ovde recimo kod mene u teretani uzimaju razne bustere ali koga kod pitam da li ga radi svi uglavnom daju isti odgovor, brate znas sta je ovo skacem sa sprave na spravu ko lud .
Tako da sam skapirao da su svi uglavnom prvenstveno na foru stimulatora CNS-a i da se ljudi na to primaju.
Meni treba nesto sto ce da mi da taj vizualni efekat napumpanosti, razmisljao sam cak da uzmem mozda i neki NO pa da ga zacinim malo sa ovim dole gore pomenutim suplementima ali da izostavim kredzu.
Neki predlog ili savet