Novembar 18, 2024, 03:17:07 pre podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.364 poruka u 18.766 tema - 20.973 članova - Poslednji član: aeroTus
X3MShop banner

Autor Tema: hardware  (Pročitano 3362 puta)

Van mreže P

• Cruiserweight Member
Odg: hardware
« Odgovor #15 poslato: Septembar 19, 2006, 04:44:50 posle podne »
vojo razumjes li se kako u hardwere naim jucer sam prodo komp i sada moram da koristim stari i treba mi 2100mhz da izvucem iz njega i izvuka sam ali mi zvuk ne stima,
jer se sabirnica pri klokanju i zvucna poveca,sada planiram da iskljucim ovu integriranu a kupim posebnu dali ce onda zvuk da radi, ja mislim da bi trebao
A kako ti to zvuk ne radi... ne razumem? Krci, susti, ne cuje se... sta... uvek ili u odredjenim situacijama?
He who controls the past commands the future. He who commands the future conquers the past

blacki

• Gost
« Odgovor #16 poslato: Septembar 19, 2006, 04:45:43 posle podne »
slabo se cuje

Van mreže munja877

• Middleweight Member
« Odgovor #17 poslato: Septembar 19, 2006, 06:21:26 posle podne »
das 1200 din i kupis Crative SB live! 5.1

svako ko kaze da je zvuk sa integrisane isti kao i sa posebne zvucne kartice treba da ide kod doktora.

prvo klokujes proceor iz biosa...ali nemoj preterati(zbog ram memorije)
onda skinse progrm riva tuner i klokujes graficku karticu(isto pazi zbog temperature)

Hard disk na usb-u je OK

ali ako hoces da ga stavis unutra trebace ti verovatno jace napajanje(zato sto je sve klokovano)

a to sto sa integrusom nista ne cujes..ili je riknula ili nisi nesto podesio....simple as that

blacki

• Gost
« Odgovor #18 poslato: Septembar 19, 2006, 06:23:56 posle podne »
1200dinara kolko je to,ma nije riknila cuje se ali nesto slabo,mislim mores reci 1200dinara kolko je eura ili maraka,danas odem u shop i nema na usb ali ima kao neka kutija sto ima hladjenje ali se spaja na kablove 20km ili 10 eura