Pozdrav svima na forumu...Ako bi mogao neko da mi predlozi kako i koji nacin ishrane da primenjujem u narednih mesec dana,posto imam ozbiljnu povredu sake i rucnog zgloba,te nisam u mogucnosti da radim bas nista sa tegovima..
Povreda me je zadesila pre nekih nedelju dana,osecao sam mali bol u saci,ali sam nastavio da treniram manjim intezitetom,sve do juce dok sam skroz sje*ao saku..Otisao odmah da snimam,ustanovljeno je istezanje ligamenata,izvrsena je imobilizacija i mirovanje minimum mesec dana...I mislim da cu najverovatnije morati to da ispostujem,posto nisam u stanju bukvalno da pomerim saku,bol se oseca i pri najmanjem pokretu..
E,sad glavni moj problem je,sta raditi dalje,tj.kako organizovati ishranu?Pre povrede sam bio na keto dijeti(6nedelja) i pre tri dana sam krenuo sa rotacijom uh.Da li nastaviti,tj.da li je to dobar izbor u mom slucaju?Uh bih ubacivao posle kardia ujutro pa sve do 17-18h,proteine oko 3gr/kg i kako vec ide sa tom dijetom..
Visok sam 180cm,tezina 93kg,treniram oko 5god...
Cilj mi je sacuvati i ovo malo misica sto imam:),da pokusam barem odrzati formu kao sto je bila,pa posle nastaviti opet ispocetka..Mnogo bi mi pomogao savet nekog iskusnog da bih znao sta da radim,posto nisam nikad pauzirao mesec dana i sad sam bas u konfuziji..
Hvala unapred..Pozdrav ljudi