@milan
na koje tacno iskustvo sa proteinima mislis?
ovo drugo ne bih komentarisao osim sto cu reci da nije samo razlika u pakovanju (kutije-kese) radi smanjivanja cene nekog proizvoda, jer sigurno nije isto neki koncentrat dobijem npr CF tehonlogijom i sa vrednoscu 70-72 % i neki koncnetrat koji je dobijen CMF tehnologijom i napravljen cisti denaturizovan koncnetrat i vrednost mu samim tim porasla na 79-81% a da ne govorim o isolatima ,hydrolisatima itd,jer na zalost nema svaka firma tj lab iste tehonlogije obrade sirovine ( I KOJEE) ITD-a da kutija igra veliku ulogu kod srpskog kupca TO JE SIGURNO ( sto sarenije-po defaultu BOLJE)
na ovo sam mislio direktno na celokupan deo
Proteini
TRENING I ISHRAHA SU MI KONSTANTNO ISTI (mala odstupanja) TAKO DA MOGU PO IZGLEDU PRIMETITI POSLE ODTEDJENOG PERIODA DA LI SE NESTO DESAVA ILI NE!!
1. Dymatize nikad vise.... meni se ukus licno nije svideo ni jedan, a proabao sam vanila, cokolada, moka i sumsko voce... a i rezultat nikakav popio sam oko 30 libra
2. Champion nutrition dve kutije od 5 libra ukus super sastav zadovoljavajuci
3.Muscletech isto nisam zadovoljan
4. Optimum nutrition stvarno vrhunski protein bez daljneg, ukus osrednji, ako imas para ima veliko pakovanje od 10libra tu nema greske
5.Ultimate nutrition pro star, trenutno vanila, rum cokolada... Cena malo visoka, ali bez daljenjeg vredi svaku paru.. rum mi se nesvidja ukus
6. The nutrition trenutno Casein koji pijem uvece pred spavanje, ukus super lesnik, odnos cena kvalitet stvarno korektno, od kad ovo pijem primetio sam da ujutru lakse podnosim treninge, a i cinimi se da sam dobio malo i na tonusu misica...
7. sto se blendova tice stize Gasparijev, pa javljam moje iskustvo
8. All max, Doryan, nutra bolic, mozda je tu jos necega bilo, na mene nije ostavilo znacajan utisak...
Izolate nisam uzimao.. ali polako testirrac sve...
PEDJA SITUACA NEIDE U SMERU UKOME SAM JA MISLIO, MOJE ISKUSTVO SAM HTEO DA PODELIM ZBOG POCETNIKA JER I JA SEBE SMATRAM POCETNIKOM
ZATO TE MOLIM LOCK I BRISI MOJU TEMU, POSLEDNJ IPUT SAM NESTO NAPISAO SVE STO ME ZANIMA SALJEM TI PRIVATNO MAIL ILI SE CUJEMO HVALA JOS JEDNOM