ruzo
ali smatram da je taj ton i to prenerazavanje suvisno
da ne sirim tematiku-NEMAM POJMA O CEMU PRICAS (naravno ako moze na TI) tj nije mi jasno o kakvom tonu pricas a na prenerzavanje imamo pravo iz razloga sto mi je zao VAS koji se trudite i svu svoju snagu dajete da bi postigli zeljeni cilj a na osnovu necega sta je NETACNO ili na osnovnu nekoga ko kaze da je prof
ali u pravu si
mozda previse licno shvatam sve to i trebalo bi da me boli (....) kao sto mi mnogi predlazu da tj da im nije jasno od kuda tolika energija da pomazem svima tj i onima kojima mozda i ne bi trebalo da pomazem (ovo nemoj slicno ds shvatis) jer obicno se kod svih svodi sve na to da ce ti nesto reci ako ti NAPLATI ili ako ti ensto PRODA
ali dobro
redom
Dakle smatras da unosim premalo kalorija? To je nesto sto svakako ne zelim jer znam kako moze da bude kobno za metabolizam i ceo proces mrsavljenja. Mislila sam da je 1400 kalorija taman da ne usporim metabolizam a da izvucem maximum u mrsavljenju, zato sam to izabrala. Do sad mi je to dobro funcionisalo, nisam bila gladna i dobro sam se osecala, ali otvorena sam za predloge. Koju kolicinu i rozaciju predlazes?
ja sam ti upravo i objasnio da je logicno da si MRSAVILA na tolikom cal unosu jer je to bio veliki cal DEFICIT i naravno da je telo REAGOVALO TAKO..mislim...KAKO BI DRUGACIJE?>
a sta je predlazem..
pa ja u opste nisam neki zagorvnik brojanja cak onome kome to nije potrebno
ja to radim onima kojima je to nepohdno i ko ima viska 20ak i vise kg..(dobro..,neka bude 10ak)
nesto ne verujem da sti spadas u tu kataergiju s obizerom na podakte koji si dala,tako da bih rekao da bi tebi cal DEFICIT od 350-500 cal bio vise nego kvalitetan da izgubis uz adkevatnu fiz aktvnost to sta imas da izgubis
e sada
koliki je tvoj BMR to bi trebalo ipak ti SAMA DA IZRACUNAS
http://en.wikipedia.org/wiki/Harris-Benedict_equationpa onda da NAM KAZES STA I KAKO JEDES ...
sto se tice linkova koje si dala
pa vidi
raditi danas nesto sto se moze naci na netu je realtivna stvar
relativna je iz razloga sto ,ajde da malo karikiram i da se polsuzim jednom dobrom umotvorinom
MISLJENJA SU KAO GUZICE-SVAKO MISLI DA TUDJA VISE SMRDI
tako i ovo
ja ne kazem da ovo sto si ti linkovala je LOSE
ali pitanje je KOLIKO JE ZA TEBE DOBRO da se pridrzavas saveta "profesinonalaca"
ti svoj cardio trening treba da prilagodis SEBI a ne da radis nesto sto je neko rekao da je dobro...ako me razumes...
dakle od ovih saveta,(a i ovde na forumu si mogla da nadjes mnogo o HIT) koji je prilgadojen obicnm smrtnicima a ne "profesionlacima_" ti treba da koncioras svoj rpogram
a oko benhc presa
ja neznam od kuda da krenem da ti razjasnm da je bench pres osnovna vezba za razvoj grudi-TACNO!!
a da bi doslo do razvoja grudi potrebna je SINTEZA PROTEINA TJ UGRADNJA ISTIH U VEBZANI MISIC!!
prevedrno i da te ne smaram mnogo
biti na dijeti (za skidanje kg) i teziti ka tome da dobijes misic (POGOTVO OSOBE ZENSKOG POLA) JE U DOMENU SF!!
a to vazi i za muskarce
jednsotavno-pokusaj kola da ubacis u prvu i da krenes u rikverc...