Najpre nije rec o torbi, jos manje o torbama nego o kartonskoj kesi na kojoj inace pise FOSSIL. To je kesa u koju vam kada pazarite u fossil-u zapakuju rucni sat i koja mi je svakodnevno sluzila za stek kuvanih jaja, koja smo manje-vise ''stekovali'' svi, radi dopune dnevnog unosa proteina.
Pretposlednjeg dana boravka napunio sam svoj sejker sa marmeladom od sipka i nisam se trudio ni da to sakrijem, vec sam sejker stavio na sto i istresao u njega do vrha punu ciniju ove izvrsne marmelade koju cete bilo gde u prodaji tesko moci da nadjete. Kada je u pitanju eurokrem, za njega sam se prethodno obratio konobarici, posto mi je dan, dva pre toga neko pomenuo da nije nikakav problem da se dobije malo kremica za ''zasladjivanje'' u sobi i da je samo potrebno zamoliti osoblje, te da vam ga onda oni i upakuju u nekakavu posudicu... Ja sam za to, uz odobrenje konobarice, samo iskoristio svoj sud-plitku, cetvorougaonu, plasticnu ciniju za transport hrane dimenzija 15x15cm koja stane u saku i nije vangla!
JAVNO SE IZVINJAVAM SAVEZU, SVIM TAKMICARIMA, ZALJUBLJENICIMA I POSTOVAOCIMA OVOG SPORTA!
STANISLAV MINIC