Cao svima imam 17 godina visok sam 190 cm tezak sam 100 kg(cilj mi je da se izdefinisem i da skinem 8-10 kg masti) vec duze vreme treniram stim sto sam do skoro radio onako propadanja zgibove i tako... pola godine treniram u teretani sa tegovima bez sredjene ishrane ali ipak sa visokim unosom proteina(dobio sam misice al sam se umastio
) e sad vec nekih mesec dana sam skroz sredio ishranu(kolko je ona dobra nadam se da cete mi vi reci) trening program sam video od jednog clana foruma:Nelle-ta (veliko mu hvala) program ide ovako
1 dan grudi
2 dan ruke(bic+tric)
3 dan noge
4 dan grudi(najslabija misicna partija ide x2)
5 dan ledja
6 dan ramena(i malo stomak)
7 dan odmor
ishrana mi izgleda ovako
9:00 ovsene 100 gr u vodi i whey-u(ponekad 2 cela jaja + 4 zumanca)
10:00 teretana
pwm merica wheya merica dexa(samo to uzimam od suplemenata
12:00 250 gr piletine(ili neka riba) + 150gr integralni pirinac
15 00 posto sam u skoli, sendwich od crnog hleba(ne bojenog) sa ella sirom i belim mesom)
18:30 200gr belo meso sa 100 gr pirinca
22:00 poslednji obrok 400 gr ella sira+merica wheya zajedno promesano u vodi(bljak)
to je ishrana e sad cardio: do skoro nisam ga ni radio sad sam krenuo radim posle teretane 30 minuta trcanja slabog intenziteta i predvece 45 minuta trcanja(takodje slabog intenziteta); posto sam procitao od Pedje da je bolje da se radi hiit 25 minuta posle treninga i 20 minuta predvece tako cu krenuti stim sto me bole malo kolena od previse trcanja pa cu samo jednom dnevno hiit
sad kazite sta mislite o ovome? sutra cu postaviti neke slike. hvala unapred