ja prije polaska u teretanu imao krivu kicmu (2 stepen-fakticki ''kost'' mi virila i jako se osjetila na dodir), problem s ramenima, spustena + uvucena prema grudnom kosu i na sve to ravna stopala... u teretani radio sve sto sam davnoooo pod drugim nickom na ovom forumu naravno saznao (doduse tad je bila druga adresa foruma) i ne sjecam se da li je proslo vise od 2 mjeseca aktivnog treniranja + koliko toliko organizovane ishrane (bez suplementacije) i ramena nikada nisu bila ravnija
a kicma u extra stanju, znaci na pregledu moj doktor nije mogao vjerovati (+ nabio malo misica
, a prije toga me slao na fizikalne i bezveze trckaro 3-4 mjeseca, skontao nemam koristi i onda sa 15 u teretanu, takodje, u intervalu od polaska u teretanu, od 15 godine do narednog pregleda - nepunih 17 god sam porastao 11 cm (sa 15 na pregledu bio 169, sada ponosni vlasnik 180 cm
trebam li napominjati da sam u medjuvremenu pobijedio ''anoreksiju'' (ne bukvalno anoreksiju ali sam mrzio ''zgoljo outfit''
znaci-moje licno iskustvo
lijep pozdrav
edit: da napomenem da su mi i stopala u odlicnom stanju - malo ulosci pomogli, malo odabir kvalitetne obuce i opet... puno trening listova koje sam radio posebno na prstima posebno na peti