Ljudi na vodecim polozajima nece da se promene jos dugo,kako u nasem tako i u svim ostalim sportovima.
Svuda vam je ista stvar, interesi, privilegije itd,itd... Toga je uvek bilo i bice.... nista mi tu ne mozemo.
Jbg, sada u Rumuniji na Evropskom prvenstvu smo IFBB-u iskesirali po 200eur za takmicare i 100eur za delegata, ukupno 500eur za nas trojicu ucesnika.
Niko nas nije naterao na to,sami smo hteli. i tako jos oko 200 njih, pa vi racunajte koliko je to para. Pa nije Santoha lud, pametniji je od svih....
E sad, koga zalomi titula ili drugi dobar rezultat, moze to i da naplati kod kuce, ako ume. Ja hocu i mogu da naplatim, i to dobro.
Sta hocu da kazem, mali broj njih moze da kaze da mu se posrecilo i da od takmicenja i napravi neku korist , najveci deo njih ne. Mnogo nih koje znam ne zele ni da se prisecaju takmicenja na kojima su ucestvovali, mnogi moji klupski drugovi koji imaju titule su mnogo vremena,zivaca,ljubavi,para. ulozili u takmicenje i nista nemaju od toga. Delimicno ima i njihove krivice za to ali sve jedno, zao mi je sto ostaje na neki nacin nenagradjeno to odricanje.
Svako od nas mora da napravi jasan plan zasto zeli da se takmici, zbog SLAVE ili KORISTI. Nema trece....
Jos jedno razjasnjenje za Cobija,
Iz nase ekipe nikada niko nije bio iskasiran. Taj internacionalni sudija,(inace moj dobar prijatelj) je DOBROVOLJNO o svom trosku sa suprugom otisao na Svetsko prvenstvo i bio prijavljen kao extradelegat jer je tako sam zeleo.
Na tom takmicenju, kad je vec prisustvovao, je i sudio sto je opet njegova zelja da pomogne ekipi.
Zvanican nas delegat i internacionalni sudija na tom takmicenju je bio Zoran Stojic a ne neki debil kako kazes, a nikakvu rajku radodajku nisam primetio.
Na tom takmicenju sam i ja bio tako da znam o cemu se radi.
Takmicer sam kao i svi vi, u istom smo kosu, ali nemojte neistine da piste a da ih ne proverite pre toga.