Pozzz kolege forumaši! Toliko ima podataka o steroidima i kurama i pct-ovima po forumu da me zabolila glava
sve u svemu informiranost i savjeti su odlični, ali ima toliko različitih razmišljanja oko nekih bitnih detalja, da sam više sve pomiješao. evo vam primjer nečega šta sam ja otprilike zacrtao, pa bi vas zamolio za mišljenja i savjete i neke promjene koje mislite da bi mi pridonjelo sačuvanju zdravlju u pikanju koje me slijedi. zasad sam naturalac, i planiram tokom sljedećih 10mjeseci odraditi ovako nešto.
1) prva početnička: 11tjedana propionat 150ml svaki drugi dan + 5 tjedana neki oral, ili winstrol ili dianabol,oko 40mg dnevno, molim preporuku ako možda netko zna nešto učinkovitije ili bolje od ta dva proizvoda..nabavaljt će se TigerBlod, mislim da sam pročitao da je dosta hvaljena po forumu. e sad me zanima o korištenju nolve i clomida, tu svi mijenjaju mišljenja, za vrijeme kure, nakon kure,opće ne koristit jer je prva kura..neznam više molim za savjet! u početku sam imao na umu tokom cijele kure koristit malo nolve i onda ju nakon kure 4 tjedna povećat i kombinirat sa clomidom,al nakon čitanja foruma sam mišljenja mijenjao svakih 5 min..
dakle nakon te početničke od 11 tjedana pauzu 4 tjedna pct
2) nakon pauze nalo naprednija od 12 tjedana za masu, opet propionat(ili enathat,vidjet ćemo financije) 200ml svaki drugi dan+ opet oral po vašoj preporuci + trenbolon ( tu bi opet zamolio za savjet oko doziranja i vremena doziranja, jel cijelo vrijeme uporabe testa ili kraće)
3-4 tjedna pauze opet neki pct nolva,clomid ili šta već preporučujete, bi li dobro bilo HCG prva 2 tjedna i onda još treći tjedan sa duplo manjim doziranjem
3)nakon pauze još jedna kura,više usmjerena na definiciju od kojih 7-8 tjedana na testosteronu, winstrolu i primobolanu (ti me isto zanimaju podaci kao i o trenbolonu)
sa tim programom sam planirao započet 1.9. i po računici bi s njim bio gotov sredinom 5.mjeseca, zamolio bih za sva vaša mišljenja
p.s. bi li bilo potrebno ubaciti proviron u cijelu priču, i preporuke korištenja inzulina za vrijeme pct-a, unapruijed zahvaljujem