Ako mozes da radis sklekove na jednoj ruci, ubaci tu vjezbu. Naravno radi na ruci koja ti zaostaje... Ovo je pomoglo meni i nekim drugovima koji su imali slican problem nastao od krivog vratila i nepravilnog vjezbanja u pocetku...
....SPALE MOLIM TE BEZ OVAKVIH SAVETA!!!!
Nema problema pedja, napisao sam iz licnog iskustva, kad sam poceo da treniram lijeva ruka mi je zbog povrede i neaktivnosti bila dosta slabija od desne, a to je uzrokovalo da mnogo slabiji bude lijevi dio ledja, lijevi trapez, grudi, trbusni... Najvise sa jednorucnim sklekovima ja sam uspio da vratim balans misica lijeve i desne strane, i imao jake upale lijevog latismusa radeci sklekove samo na lijevoj ruci(u pocetku nisam mogao sklek vec samo sam odrzavao ravnotezu..). Ja sam vidno bio zadovoljan, ali na pregledu svih misica tijela na detaljnoj elektromiografiji posle druge operacije utvrdjeno je da je disbalans mnogo dublje ukorijenjen, cak i u listovima, butinama, veoma jako bocnim trbusnim misicima... Sada o mom oporavku brinu profesionalci, i imam odobrenje da ponovo pocnem sa obicnom teretanom...
Pedja rekao si da je probem u "U DEOMENU NAUCNE FANTASTIKE", pa mozda je i resenje problema u domenu naucne fantastike;).
I da ne pametujem ja vise ostavicu samo adresu
http://www.profexacademy.com/ , ako imas para obrati se njima i problem ce biti rijesen.
pozz