Citat: ATJ LUCKO™ Maj 09, 2008, 11:08:34 pre podnepa dobro neko e malo vise msniji neko nije ocito ima puno ovdje pmettni koji su samo probali jedan proizvod pa ga velicaju... ja vise vjerujem starim kemicarima... kome verujes?kupi pa pbobaj i najbolje ces znati.....
pa dobro neko e malo vise msniji neko nije ocito ima puno ovdje pmettni koji su samo probali jedan proizvod pa ga velicaju... ja vise vjerujem starim kemicarima...
Citat: Pedja_Petrovic Maj 08, 2008, 02:33:34 posle podneCitatbrate vise izgledas pufnasto od monohidrata nego od krealkalina probaj pa ces videti...jel bi bio ljubazan da nam objasnis molekularnos sturkturu posebno jednog pa onda drugog ,postovidim da si u zadniih 12.5 dana veoma napredovao po pitanju sportske suplementacije i dodadtaka ishrani pa bi bilo lepo da i sa drugima podelis taj sky rocket uspehstrukturu neznam....kazem pio sam krealkalin,ne navlaci vodu to jest nisi napumpan kao od monohidrata ne dobijes toliko na kilazi...
Citatbrate vise izgledas pufnasto od monohidrata nego od krealkalina probaj pa ces videti...jel bi bio ljubazan da nam objasnis molekularnos sturkturu posebno jednog pa onda drugog ,postovidim da si u zadniih 12.5 dana veoma napredovao po pitanju sportske suplementacije i dodadtaka ishrani pa bi bilo lepo da i sa drugima podelis taj sky rocket uspeh
brate vise izgledas pufnasto od monohidrata nego od krealkalina probaj pa ces videti...
Treba da se napravi razlika izmedju inter i intra-celularnog nakupljanja vode...Ovo drugo je pozeljnije
Citat: sasacg Maj 11, 2008, 04:13:23 posle podneTreba da se napravi razlika izmedju inter i intra-celularnog nakupljanja vode...Ovo drugo je pozeljnijeaha ok... nego sasacg jesi li koristio krealkalin? sad ok culi smo da ne dovodi do te napuhanosti koja nekima predstavlja problem... ali jel radi posao kao monohidrat po pitanju intracelularnog nakupljanja vode, kao sto si rekao?
Citat: pirat Maj 11, 2008, 08:08:29 posle podneprobace se... vidi dodaj i beta alanin bices prezadovoljan,naravno jak trening,ishrana...
probace se...