mislio sam da ja necu imat tih problema, al jebiga.
s curom sam bio 5 mj, tj danas nam je 5 mj tocno. i danas je prekinila. i to zbog gluposti, nisam mogo doc kod nje navece danas. reko sam joj da se neljuti ak nebudem mogo, i rekla je da nece, i posalje mi por malo prije da se ipak ljuti i da je gotovo. i prije se to desavalo, al smo se uvijek pomiril, najduze poslje dan,dva.
voljela me, bar je tak rekla, bio sam joj prvi u svemu, i sad mi to napravi,.
ja je volim, znam da i ona mene.reko sam joj da mi kaze da me nevoli, i da necu vise nist rec. al nezeli rec da me nevoli. mislim da ima sanse da se pomirimo oppet, jer se ovo vec desavalo, kasnije se sama isprica. al postoji sansa i da nebude toga. zato mi dajte koji savjet
eeee....ovo me podseca na jednu moju vezu
.. bila su to vremena
ja sam sa mojom stalno prekidao, svadjao se, ali je ona stalno dolazila da se pomirimo...bio sam tu negde na pocetku srednje skole valjda.
brate opusteno, veruje mi sta god da vam se desi, ostanete zauvek sto je tesko, ili raskinete, uvek ce na to ostati samo lepa uspomena
moj bi ti savet bio da se ne zamaras previse, ali isto tako znam da me verovatno neces poslusati, jel ja u moje vreme takodje nisam slusao takve savete...to jednostavno mora da se prodje