Ovde cu da iznesem kako sam poceo da se hranim od prosle subote kada sam posle duzeg vremena ponovo krenuo da treniram u teretani. Imao sam ambicije da izgubim sto vise masnog tkiva a nabacim sto vise misicne mase, ali posto svi tvrde da je to nemoguce ja sam poceo da se hranim ovako a rezultate cu saopstiti posle malo duzeg vremena. Nadam se da ne moram da vam naglasavam koliko mi je tesko da se ovako hranim jer sam izbacio SVE sto najvise volim (koka kola, slatkisi, jedenje po restoranima: karadordjeve, punjene snicle, pljeskavice na kajmaku, pomfrit...). Na ovaj nacin jacam i svoj karakter, nadam se da cu izdzrati sto vise mogu. Prosto je punih 7 dana i za to vreme sam imao 6 treninga. Previse, zaista previse ali sam se toliko uzeleo vezbanja da sam isao skoro svaki dan.
Dakle...
Ustajem u 7:15 (radnim danima).
Obrok br1. U 7:30 popijem oko 100gr ovsenih pahuljica + 1 merica WHEY-a "obradjeno" u blenderu.
Obrok br2. Oko 11-11:30 odem na pauzu na poslu i ovih dana sam jeo salatu sa belim mesom, znaci paradajz, kupus, zelena salata, paprike (krastavac) i komadici belog mesa preko (doduse pohovani ali to je najbolje sto sam nasao).
Obrok br3. Oko 2-3h, kada nadjem vremena, izletim ispred kancelarije i pojedem buckuris koji se sastoji od pola tune + ELLA sir, dve i po velike kasike (reci cete da je malo ali i ovo mi je mnogo).
Obrok br 4. Kada dodjem kuci, oko 5-5:30 rucam belo meso + kuvani krompir ili kao danas na primer riba + pirinac a pre neki dan sam jeo blitvu dva dana zaredom kao dodatak, znaci nisam imao krompir ili pirinac. Popijem pola litra ELLA jogurta (ili FIT 0,5) i pojedem neku salaticu uz to, paradajz, pecenu papriku itd.
Obrok br. 5. Odem na trening oko 20h, posle treninga odmah dve merice WHEY-a + isto toliko dekstroze.
Obrok br. 6. Dodjem kuci, posle sat vremena pojedem malo belog mesa, veceras cu malo ribe + neka salatica, parce crnog hleba ako imam (za rucak obavezno pojedem krisku) i popijem uglavnom solju, dve 0,5 mleka.
Obrok br. 7. Pred spavanje isto kao obrok broj 3.
Uz sve ovo cesto dodam i kuvana jaja i trudim se da pijem sto je vise vode moguce, mnogo vise nego do sada.
To bi bilo to. Sta kazete?