@pedja, h2so4
nemam nikakvu netrpeljivost prema nacionalnom timu...nemam prezrivost prema svojima.(stekli ste jako pogresan utisak).. ovo sto sam naveo su samo stvari kojima sam hteo da ukazem na njihovu neozbiljnost... i njihovom pristupu ka celoj toj prici...
po tvojoj logici rasudjivanja trebalo bi sve nabiti na kolac i nema takmicenja....
ne brini...kako se sve dublje pojedinci zavlace u guzicu eu to ce uskoro i da bude.....tako da ne moras da budes opterecen...-ako ce tako da predtsavljaju svoju zemlju a pritom da ne cine nista- bez rezultata i ne treba da se takmice.... neka se mi pokazemo i kao najveci seljaci, neka se i ceo tim istetovira ako hoce to je njihova stvar- ako ce to da nam donese medalju- neka onda bude tako(totalno nebitna stvar), ako ce to da napali ekipu i da ih loze nacionalna obelezja- nema nista protiv - mene takve stvari uopste i ne zanimaju... ali to izgleda ne ide tako...spomenuo je i sasacg kako treniraju, kako se zajebavaju... kako nije to uopste onaj sastav kao sto je nekada bio..
mislim reci sada pedja, primass toliko para, igrass u najboljim klubovima, pa jel ti tesko covece da odazoves pozivu i ako se odazoves da posao uradiss maksimalno, bez zajebancije pa treba da ti bude cast majku mu...mislim ovo sto si citirao sto sam rekao to je meni smesno jednostavno i dosta ukazuje na njihovu neozbiljnost...jos kada se poklope drugi faktori naravno da su nam male sanse...
ali dosta visse o tome, tako to izgleda iz moje perspektive,iz tvoje- ja serem... u svakom slucaju nisam hteo nikoga da isprovociram , ni MANIMALA- kome se izvinjavam za onaj razgovor i opaske ...covek je skoro duplo stariji od mene