jer ovde lezi i kljuc teorije zavere, nedovoljno edukacije sta je i kako se pravi vakcina, plasiranje laznih informacija itd.
da, kada se covek zaplasi onda trazi svakojake gluposti
Nije u pitanjue KAKO se pravi vakcina, vec je u pitanju da mora da postoji izolovan virus da bi se vakcina napravila
ali ti si majstor za spinovanje, pa onda
...teroija zavere hahahha
neke studije pokazuju da tako i t.z. i nastaju- tendencija da se prihvati lakse, jednostavnije objasnjenje
daj studiju, skup lekara, imunologa, virusluloga....na svetskom niovu gde se POTVRDILI i UZORKOVALI i IZOLOVALI virus..
zasto su vodeci lekari iz ove oblasti na svetskom niovu HAPSENI nako samoorganizacije.
ah da..nije to pink javio hahaha
ALI ja mislim da su kljucni argumenti (izuzev linkova kao sto je "Truth Sceptics" hahahah zanimljivo zvuci), tj. da je najkljucniji da, ako nema na pinku ,
pa daj covece RELEVATNE IZVORE hahahhahahahahahah...ajde..daj mi linkove relevtnih studija
ti pub med smataras za glupst? Linkove sa health nation glupost? hahahah
ovo trpanje danas ce biti interestovano do kraja dana. hahahahahahahha
posrati cu te ovajput..nema kljucannja tema...hahahahahhahahahahahahhaha
DAJ MI STUDIJU, LINK, bili sta......
edit prica tj odlomak iz knjige je ipak pobedila naravno svaki argument treba wrapovati za kraj nekim pasusom... e to se vec moze videti na pinku hahahahahah
ps da ne pomislis da je ovo neko vredjanje opet, iako sam ja imbecil i pravim sebe idiotom... meni je samo zanimljivo da citam ovakve stvari , verovali ili ne... i da se salim naravno
ja kazem da ti nisi imebecil i ne spadas u kategoriju glupih ljudi ali sam EFEKTE STRAHA opisao iz emprije sto sam video
odlmak knjige je vazani nema sta da se "wrapuje" vec je to ono sto JEBE NASE KOKE, A NIJE PETAO (tebe jebe kada vidis personfikaciju iz "wrapovanja" i onda shvatis koliko budalu pravis od sebe)
ne ne.,meni je izrazito zanimljivo da pisem sa tobom o vome, jer svakako necemo lagano zavrstiti
ne volim kada me neko "checkira" i ne volim USA demokratiju na drustvenim mrezama cim mi za bilo sta n pmen ovoga, blokiraju profil hahahhahahaha..pa zasto majku mu jebem..to je sloboda govora i misljenja
a pa napusite se kurca svi vi slobodumni korona panicari