Pozdrav svima,
imam 35 godina i vec 10 godina sam van teretane i ozbiljnijeg sporta generalno, do 25 sam bio prilicno aktivan, ali kako to vec biva, sljaka, deca...da ne duzim
Pre dva meseca sam poceo ponovo da dizem tegove i nije lose ali sam prmetio mnogo slabiji napredak nego sto je to bio slucaj ranije. Dok je nekad napredak od partije do partije (7 dana) bio po 10% u proseku sada je vec posle dva meseca skoro nemerljiv 2 do 3%.
O ishani vodim racuna, unosim oko 300g proteina, ukljucio sam pre dve nedelje i kreatin, naravno whey od starta...
Pre dva meseca sam imao 107kg, nisam merio BF tad
Mere su mi sada 110kg 190cm i 27%BF, a cilj mi je 100kg, BF do 10%
Hteo sam da ukljucim
250mg nedeljno Test pa me zanima par detalja
1 Da li mi za 16 nedelja ovakve kure treba zastita, i ukoliko je to individualno, na sta da obratim paznju pa da lakse zakljucm po odgovoru tela. Ako treba, koja zastita i kad da je ukljucim
2. Da li smem da ovu kuru produzim ako sve bude uredu i da dodam neke stvari za vlaknastost?
3. Citao sam malo o testu i nasao podatak o polu zivotu od 2 do 4 sata, sto meni govori (mozda gresim) da se posle jednog dana sav taj test "potrosi" Da li je ovo tacno ili ima nesto sto ne znam? Znam da se taj half life odredjuje u lab uslovima tako da mozda ako je u telu to radi drugacije (slobodni, ukupni...)?
4. Ukoliko je tacna pretpostavka pod 3. da li je ikako moguce "podeliti" ampulu na dva dela, kako je cuvati 2-3 dana kad je otvorena?
5. Da li mesto aplikacije ima veze sa partijom koja se radi ili ne? Ako ne da li je kvadriceps dobar izbor jer gluteus sumnjam da mogu da potrefim lepo
Znaci nadam se da iz svega gore navedenog vidite da me ne zanima neka hard core varijanta, jednostavno zelim malo brzi metabolizam i malo kicka na treningu
hvala na odgovorima
edit: zanemarite pitanje o poluzivotu nasao sam kalkulator na
http://pct.befit4free.net/index.php...naravno podatak sa vikipedije od 2-4h nije relevantan za IM