Novembar 01, 2024, 04:27:41 pre podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.333 poruka u 18.764 tema - 20.970 članova - Poslednji član: MatthewEnvew
X3MShop banner

Autor Tema: Plan ishrane za misicnu masu?  (Pročitano 2082 puta)

Van mreže Gole

• Član
  • *
Plan ishrane za misicnu masu?
« poslato: Januar 31, 2016, 09:50:42 posle podne »
Hmm....ne znam ni odakle da pocnem.......Zanima me plan za dobijanje misicne mase...Vezbam 2godine mozda malo jace, treninzi su mi dobri da kazem al ishrana je losa sto se i odrazilo na mene (hteo bih lepsu figuru)...Visok sam 181 tezina 91kg....e sad zanima me plan za masu sta jesi koliko cega unositi (ne u fazonu da mi napisete lupam unosi 2-3gr proteina na kilazu posto ja stvarno ne znam koliko cega ima u hrani i u kolikoj meri)....lupam prvi obrok to i to drugi to i to i tako to me zanima).....unapred zahvalan

Van mreže SlobodanS

• Global Moderator
  • Super-heavyweight Member
  • Hammers and nails
Odg: Plan ishrane za misicnu masu?
« Odgovor #1 poslato: Januar 31, 2016, 09:54:02 posle podne »
Pozz,

Dobrodosao na forum.

Ono sto ti u startu mogu reci jeste da ti niko nece pisati jelovnik... ;)

E sad,ono sto bi za pocetak bilo dobro da uradis jeste da iscitas malo NUTRITION deo foruma pa da pokusas sam da sastavis plan ishrane pa cemo mi da uskocimo i da korigujemo gde treba... :)

A sto se tice kolicine b,uh,masti u namirnicama pogledaj OVAJ sajt.

Van mreže VOJA.S

• Global Moderator
  • Heavyweight Member
Odg: Plan ishrane za misicnu masu?
« Odgovor #2 poslato: Januar 31, 2016, 10:07:50 posle podne »
Hmm....ne znam ni odakle da pocnem.......Zanima me plan za dobijanje misicne mase...Vezbam 2godine mozda malo jace, treninzi su mi dobri da kazem al ishrana je losa sto se i odrazilo na mene (hteo bih lepsu figuru)...Visok sam 181 tezina 91kg....e sad zanima me plan za masu sta jesi koliko cega unositi (ne u fazonu da mi napisete lupam unosi 2-3gr proteina na kilazu posto ja stvarno ne znam koliko cega ima u hrani i u kolikoj meri)....lupam prvi obrok to i to drugi to i to i tako to me zanima).....unapred zahvalan
Pozdrav i dobrodosao..:)
Druze da li si siguran da na 181 cm i sa 91 kg da je tebi potreban plan ishrane za masu? Usled,kao sto si sam rekao, lose ishrane rekao bih da ti je pre potrebna dijeta ili gresim?