Novembar 01, 2024, 11:19:07 pre podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.332 poruka u 18.764 tema - 20.971 članova - Poslednji član: MaëlJet
X3MShop banner

Autor Tema: Pomoc oko vracanja u formu  (Pročitano 1336 puta)

Van mreže top topina

• Član
  • *
Pomoc oko vracanja u formu
« poslato: April 29, 2015, 10:50:29 pre podne »
Pozdrav ljudi, prvi put se javljam, neretko vas citam. Od prosle godine sam smrsao ravno 14 kila i jako sam nezadovoljan. Pocinjem da radim,pa cu moci da finansiram ishranu/tren/supl. Da li ce mi biti tesko trenirati s'obzirom da cu raditi u magacinu jedne velike radnje ? Mislio sam uzeti protein,mono,glutamin . Hoce li me pogurati ovo malo da ne budem iscrpljen od posla ?  Nebi da tapkam u mestu, ipak je i odmor kljucni deo napredka. Da li ima nesto od suplementacije sto je PROVERENO OTVARA apetit ? Jako slabo jedem. Jedne nedelje cu ici ujutru, druge nedelje uvece. Koji sistem treninga bi bilo dobro poceti ? Imajte u vidu da imam 24 godine, da znam pravilne forme izvodjenja svih vezbi. Od kardia bih eventualno isao 2x nedeljeno na bazen i to  je to, dok ne nabijem malo kilazu. Ako imate neki savet recite, dobro ce doci, moram pod hitno da se ugojim :) hvala unapred.

Van mreže IGOR_X3M

• Light Heavyweight Member
Odg: Pomoc oko vracanja u formu
« Odgovor #1 poslato: April 29, 2015, 11:57:59 pre podne »
Niko ne zna da li ce tebi biti tesko da vezbas kada pocnes da radis, verovatno ti nece biti lakse ;D
Dobar san ce te pogurati bolje vec bilo koji suplement da ne budes iscrpljen ali ti supsi ce ti svakako pomoci kada je trening u pitanju. Jako slabo jedes? Pa potrudi se da jedes vise. Ako bude iscrpljen ne preteruj sa kardiom, bazenom itd...