NAPOMENA!
Svrha ovog texta je da citaoce informise o ovoj sve popularnijoj temi.Ovaj tekst, nemojte shvatiti kao savet ili uputstvo za koristenje I obavezno se konsultujte sa lekarom pre koristenja bilo kojih vrste lekova! TEKST je preveden u originalu sa engl jezika i OGISTRA nutrition shop ne odgovara za istinitost i tacnost navedenih tvrdnji u prevedenom tekstu!-Tekst je preuzet sa sajta: www.t-nation.com Dokumentarni film “Veći, jači, brži” ( BIGER-STRONGER-FASTER), koji govori o upotrebi anabolika među sportistima je jedan od najgledanijih filmova u 2008. godini.
Sam film opravdava popularnost i poverenje koje mu je ukazano, jer je objektivan i problem posmatra sa više strana, nudeći gledaocu da sam donese zaključak i shvati koja bi strana bila u pravu, koja ne.
Motivi stvaranja ovog dokumentarca leže u velikom broju mitova, pogrešnih predstava, ali i naučnih činjenica koje se odnose na samu prirodu anabolika i njihovu upotrebu u svetu sporta.
Režiser filma je Kris Bel i ovaj tekst će opisati intervju sa njim na temu anabolika i njihove upotrebe među sportistima.
Pitanje: Šta si radio pre snimanja filma?
Odgovor: Nakon završetka školovanja, ušao sam u priču oko prodaje članarina za teretane. Istovremeno sam dosta vremena provodio trenirajući u teretani, ali trenirajući i rvanje sa mojim bratom Džonom Cenom, koji je danas poznata faca američkog rvanja. Ali, u ovom poslu sam brzo dobio otkaz, pa sam se povezao sa firmom “Sony” i došao na ideju da snimim “Veći, jači, brži”...
NASTAVAK teksta,procitajte na nasem
BLOGU,klikom na link ispod
http://wwwogistra-nutrition-shop.blogspot.com/2014/12/upotreba-anabolika-sukob-licemerja-i.html