Pozdrav svima , zeleo bih da cujem vasa misljenja o mojoj ishrani za masu koju tek treba da otpocnem i postavim par pitanja.
Malo o sebi: Treniram 4 puta nedeljno nesto malo vise od godinu dana, trenutno sam na dijeti, drzao rotacije mesec dana, low carb 2 nedelje i sada sam na keto dijeti. Skinuo sam oko 8 kilograma, ima jos malo da se skida , zadovoljan u svakom slucaju. Pre nego sto sam krenuo na dijetu jeo sam sve i svasta, najvise junk food i onda jednostavno nisam video neke rezultate , zato krecem opet od 0 i zeleo bih da napakujem sto kvalitetnije, kako bi to za godinu,dve izgledalo fino.
Visina:194
Trenutna tezina:(86)
Tezina:82 ( po zavrsetku keto,moja procena)
---------------------------------------------------------
Lean bulking (ako sam se dobro izrazio) oko 300 kalorija preko, sto bi mesecno bio napredak nesto vise od jednog kilograma, teorijski moguce, u praksi videcu.
Racunao sam da mi je potrosnja oko 2050 kalorija kada nista ne radim, na konto toga dodajem 300 do 400 + ako treniram jos 400 kalorija, kada ne treniram samo 300 do 400 preko.
2.2 do 2.5 grama proteina po kilogramu, 1 gram masti po kilogramu i ostalo dopunjuju ugljeni hidrati.
# Moj plan ishrane za masu
Kada treniram:
1. Proteinski blend + 4 kapsule omega 3 + 100 grama ovsenih
2. 100 gr piletine + 30 grama badema + 100 grama pirinca ili 350gr krompira
Whey nakon treninga + 30gr dekstroze
3. 150 gr svinjski kare + 100 grama pirinca ili 350gr krompira
4. 150 gr piletine + 30grama badema + 100 grama pirinca ili 350gr krompira
5. tunjevina konzerva
6. 200gr ella
Kada ne treniram:
1. Proteinski blend + 4 kapsule omega 3 + 100 grama ovsenih
2. 100 gr piletine + 30 grama badema + 100 grama pirinca
Whey nakon treninga + 30gr dekstroze
3. 150 gr svinjski kare + 100 grama pirinca
4. 150 gr piletine + 30grama badema
5. tunjevina konzerva
6. 200gr ella
// Vitamini, minerali, dodatno voce,salata uz 4 obroka.
1.pitanje: Da li je ovo ok , da li treba nesto da se poveca ili smanji, iskoriguje?
2.pitanje: Ako je sve regularno da li odmah nakon keto dijete krenuti sa ovim planom , koliko sam razumeo gosn.Pedja Petrovic u jednom klipu kaze da treba svoje telo nakon teskih dijeta nagraditi sa konstantnim povecim unosom ugljenih hidrata i da se tada najkvalitetnija misicna masa dobija, opet sa druge strane u 80% slucajeva sam procitao da treba ih postepeno uvoditi, kako se ne bi lepili.?
Hvala unapred.