Ovako ljudi,imam 17 godina i planiram posle duge pauze da opet pocnem u teretanu za nekih 2-3 nedjelje.Nikad nisam imao neki plan ishane nego sam jeo sto mi se da jer sam jos srednjoskolac zavisim od roditelja i nemam para da izdvojim recimo za 200g bijelog na dan i slicnih planova ishrane sto citam na forumu.Sad ovakav bi mi bio jelovnik zbog situacije pomenute gore.Ne znam koliko sam visok nisam se odavno mjerio mozda nekih 1,78-1-82 i imam 67 kila.Isao bih 5 puta nedeljno u teretanu a vi mi recite sta mislite o ovom programu ishrane samo da opet napomenem da nemam mogucnosti za vise.Unaprijed hvala svima koji procitaju i daju svoje misljenje.
obrok1:100g ovsenih 2 bjelanca i 1 cijelo jaje
trening
obrok 2:100g tunjevine 150gr princa
obrok 3:to mi dodje kao rucak tu bih jeo sto mi se da ne mogu da biram
uglavnom je to supa neka i meso(najcesce bijelo) i 100-150gr krompita i neka salata
obrok 4:mozda bih mogao tunjevinu opet ali u povrcu cisto da promjenim malo i 100 gr ella sira ako budem nasao po ovim nasim prodavnicama.
Posle 2-3 mjeseca treniranja kupio bih whey protein.
Jos nesto da li problem sto jedem prvi obrok nekad oko 6 ujutro nekad oko 9 zbog skole i rasporeda casova a trening bi mi bio oko 1-2 sata kad dodjem iz skole pa se bojim da je to malo,uglavno pisite sugestije za plan ishrane i da li da ubacim prije treninga jos nesto.