Sto se tice Clena, jos nisam isao na 160...sto ne znaci da necu
ali iskren da budem, uz T3, keto dijetu i aerobni trening...cini mi se da ne moram ni sad bas da ga ganjam.
Sto se tice treninga nikad nisam imao problem drzati intezitet ili obim. Posto imam u kuci svoju teretanu, nisam ogranicen sa vremenom odlaska, trajanja i sl. Nece mi biti problem da osam nedelja drzim ovakav trening, jedino ne smem da garantujem za dijetu. Sve dok mi ne donesu neko jelo pred oci, izdrzavam...ali, ako nanjusim nesto u blizini
Sada imam 5-6 treninga sa tegovima i 2-3 nedeljno kardio...sto bi bilo 7-9 treninga nedeljno. Slazem se sa tobom da bih mogao ubaciti jos npr. dva kardia u ovom periodu.
Malo amino kiselina te nece spasiti, smanji broj treninga, postepeno povecavaj tokom ciklusa i upri max u sapse inace si gotov.
Ovo bas nisam shvatio?
Ako mislis amino pred jutarnji kardio tu naravno da ce ici i Bcaa i glutamin (verovatno i MTC ulje) i amino tokom kardia, koje cu takodje uzimati i tokom svakog tezinskog treninga. Obroci ce biti na 3 sata, s'tim sto jos uvek razmisljam da li da pred spavanje uzmem casein i da se do jutra ne budim ili da kao ranije popijem malo vise vode, casu sa proteinima stavim na put do toaleta i onda tokom noci popijem i njih.
Vrlo rad sam cuti tvoje reci.
Pozdrav