^^^ nema kako čovek da te posavetuje kad ti nemaš jasan plan
Znači moraš da izabereš jednu od dve opcije:
1. Želim da izgledam lepo i da budem koliko toliko u formi
2. Želim da budem super bokser, pristojnog izgleda. ali sa ovek rupama poput prejakog zadnjeg ramena i malo neskladnosti koje to sve vuče
Opcija 1 --> teretana split 5 x nedeljno + 2 x boks (obavezno jednom izbaciti ako su treninzi pravi boks treninzi)
Opcija 2 --> boks 4 x, teretana 2 puta. (teretana 5 x 5 najbolje u ovom momentu dok ne izgradiš bazu, posle preći na neki sistem gde nema kečeva, ali recimo 532 se meni pokazao da najbolje radi kod ljudi koji imaju takve ciljeve).
Gejner, pomfrit, Peđa ti je sve rekao već. Ako ćeš da se baviš sportom ili nauči da jedeš pirinač, jaja i meso ili traži neku alternativu kroz ovsene i posle treninga. Manje praška, više čvrste klope, generalije o količinama pišu na forumu...
Whey pij posle teretane + šećer, ako imaš para i posle boksa, ako nemaš jednostavno idi kući i jedi, nemoj mozgati oko uštede kad za gejner možeš da kupiš brdo jaja i pirinča, pre bih tu išao oko treninga bcaa
Iskreno meni ta ela smeta pre svega zbog ph vrednosti uveče i nikako mi ne odgovara, uvek mi je bolje neko meso, junetina ili slično, ali sigurno ti neće na izgled to uticati dokle god pratiš bilo koji vid ishrane sa foruma...