skontaooo.. ne mogu da se ... a da mi ne udje prvo bulk posle cut na sta bi pedja od suplementacije, vitamina trebao da obratim paznju ?
pa rekaos i gore da imas protein+ kreatin
dakle,osnova je tu i ako imas para ubacis jos BCAA i omega kao dodatak mastima jer ipak treba da malo i o tome pvrdes racuna da bulk bude kako treba,a pogtovo na prvoj kuri
ok pedja sve ukapirao .
reci mi samo jos koliko bih nedeljno trebao odmora da imam ioako sam "online" ? 5x nedeljno treniram
pa stvar odmora i treniga je indivudalana
posto mi se ceini da si rekao da si vec stara "kuka" tipa 6 god (ako sam dobro procitao) onda je sigurno da neke novije tehinke treninga kada si ONLINE bi dobro dosle.,sa manjim pauzama itd
e sada odmor
ovo jeono o cemu sam ovih dana krenuo da pisem,i nikako da zavrsim
stvar je u tome sto treba pratiti signale tela,a pogtovo kada si u bulku
jednostavno,odmor BOLJE dodje nego trening-u 40% situacija
Ako ima bilo kakvih siglana premora ili gubitka volje i slicno-PAUZA bre!!
napraviti ces uslugu i telu i sebi zbog resetovanja,a napredak ce biti neverovatan
to sam ove godine ecperimetisao
jednostavno,ja kao i mnogi moji drugari smo priclino discipilnovani (nije hvaljenje vec je tako) i ma sta god da se desi,ma gde god da sam itd,a taj dan ako ne odradim trening-LOSE SE OSECAM!
Stvar je u glavi i licnoj percepciji
Ako sam UMORAN i osecam da necu dati sve od sebe-nisam isao na trening
Pa ako se desi da povezem 5 treninga za redom-super,a ako ne,desavalo se da povezem DVA pa off,oa odradim noge pa onda ponovo off itd itd itd
samo predlog