Dobar dan svima, hteo sam samo da pitam nesto. Trenutno uzimam whey kao dodatak ishrani jednu meru pdma nakon treninga. Razmisljam sada da uzmem glutamin i kreatin koji bi takodje uzimao po jednu meru(5g) nakon treninga. Zanima me da li ima svrhe piti u tim kolicinama, posto trenutno novcana situacija mi dozvoljava u tim kolicinama da pijem. Pa me zanima piti u tim kolicinama ili ne piti uopste. Takodje do sada nisam stavljao dex ili malto u sejk. Pa me takodje zanima da li bi ovo izgledalo ok nakon treninga u sejku: 25g proteina, 5g kreatina, 5g glutamina, 15g dex, 15g malt.
P.s= znam da je ishrana najbitnija, i da suplemetni ne mogu da je zamene, Zato i kazem ovo bih uzimao kao dodatak ishrani nakon treniranja cisto kako bi mi pomoglo za nijansu, malo da mi pomogne u oporavku od treninga i da mi sluzi kao dodatak proteinima koje unosim iz ishrane.
Takodje da ne bi bilo zabune, ovo pitanje vas pitam sa aspekta suplemenata da li ima svrhu taj unus ili nema , i koji je optimalni unos koji bi imao svrhu
Hvala unapred.