kao sto MIlena rece
treba ti TACAN plan kako se hranis u svih 7 dana
navesti kako se hranis jedan dan apsolutno ne znaci nista
znaci
4-5 oborka u toku dana x 7 dana
da li su to rotacije,low carb,ishrana za masu,ketogena dijeta-svejedno je.plan mora da postoji
samo to zelimo da ti kazemo
Ne jedem pice,palacinke ,(nekad sebi napravim od heljde i integralnog pa mazem sa ellom,ili nekad sa medom kad bas pozelim,ili premazem sa kasciceom kikiriku putera i nasecem pola banane i preko cimet.) Ne jedem pomfrit,hamburgere i tome slicno. Znam da jedan kvalitetan obrok coveka nece nacitini vise fit-kijim,niti ce jedan los ugijiti coveka.Svaki dan jedem nesto od mesa (piletina,curetina,tunjevina,junetina),jaja,ovsene,pirinac,krompir.Kao izvor masti koristim bademe,indijski orah,laneno seme ili ulje,maslinke jedem.Jedem sezonsko povrce i ne preterujem sa vocem. Ne jedem hleb,a nekad napravim sama domaci od heljde,integralnog i razenog.Imam oko 5 obroka dnevno.
Student sam (svi znate kako je to ugrozena vrsta) , i sav novac trosim na zdravu ishranu,bukvalno i odecu i obucu merim kroz meso . (U skupa je ova majica,to je 3 kg belog
) Hocu da kazem,da se trudim koliko mogu da sve to ispostujem.
Moj problem je sto pod 1 nemam neku vagicu kojom cu da merim namirnice a pod 2 ne znam koliko cega da unosim
Kao sto rekoh to radim od oka.
Meni treba vasa pomoc oko neke dijete za skidanje masti.Htela bih da pocnem sa nekom low carb ili rotacijama (ako to nije u stvari isto ili slicno,nisam upucena) jer mi trebaju UH zbog ucenja.Htela bih da priviknem telo na neki odredjen nacin ishrane i da to posle stalno praktikujem jer me zanima ovaj sport i htela bih da se posvetim tome.