Pazi ja gledam da mi ukus odgovara, jer ne volim da jedem i pijem nesto sto mi ne prija.
Citat: Markokzs Avgust 21, 2013, 10:13:45 pre podnePazi ja gledam da mi ukus odgovara, jer ne volim da jedem i pijem nesto sto mi ne prija.Kad bi svi jeli samo ono sto volimo ne bi tu bilo nista od napredka .
Citat: The Animal Avgust 21, 2013, 11:39:55 pre podneCitat: Markokzs Avgust 21, 2013, 10:13:45 pre podnePazi ja gledam da mi ukus odgovara, jer ne volim da jedem i pijem nesto sto mi ne prija.Kad bi svi jeli samo ono sto volimo ne bi tu bilo nista od napredka .I will eat shit if the make me BIGtako da.....nista od SIZE
Jbg, ja gledam ovako i imam napretka....(ali mi ne ucestvuje samo ishrana u tome vec i trening)Od prilike mogu da jedem skoro sve i nisam gadljiv, ali vec kad su proteini toliko napredovali sa ukusima i strukturom hocu da mi odgovara ukus...
Ako mu je do ukusa , za te pare ima THE snikers ukus kidaaaa ! A i ja sam vrlo specifican sa tim ukusima proteina , uglavnom pijem na silu , ali u ovom i jos par sam uzivao
Citat: The Animal Avgust 21, 2013, 09:32:30 posle podneAko mu je do ukusa , za te pare ima THE snikers ukus kidaaaa ! A i ja sam vrlo specifican sa tim ukusima proteina , uglavnom pijem na silu , ali u ovom i jos par sam uzivao inace svaki okus the whey-a i the amino whey-a je odlican, lezi mi svaki do jednog...ali snikersom sam ipak malo razocaran...mada okus meni licno je zadnje na sto gledam, ako je kvalitet OK