Neku noc zavrsim u hitnoj,elem stomacni virus,prehlada zeluca i crijeva,proliv,temperatura,nagon na povracanje,dehidracija...(yebala me hladna coca cola zero i ptocena piva)...I kad sam se raspremio prvo pitanje doktorice je bilo..jel uzimate steroide??Jebem ti drzavu i doktore...Ja joj govorim kako sam najednom dobio proliv,kako me zeludac boli,kako mi je muka...Ona mene gleda i pita me jesam li uzimao steroide...Drugo pitanje je bilo jesam li uzimao Efedrin??jel pijete proteine??? a u pm...lezim nako i radi mi ekg i kontam ja wtf...Posle 2 sata kad sam isprimao sve infuzije pitam ja nju zasto me pitala jel uzimam steroide...Pa kazem muskulatura vam razvijena,trbusnjaci se vide itd....Pa reko treniram redovno,pazim na hranu itd...kaze ona koliko..pa reko 5 puta sedmicno...Odmah je pitanje sledilo a zasto toliko trenirate??Jel se takmicite gdje?? reko treniram zato sto volim zato sto tako zivim...Savjet je bio da netreba toliko da treniram da smanjim na 2-3 puta itd....P eto Pedjos i ostali
da znate da nevalja trenirat plaho...hahaha....jbg-a....Nasa posla...