Ovako, treniram nekih 4 meseca aktivno, tokom januara sam ubacio i malo kardio treninga (pre ovog snega) tako da sam sad malo 'suvlji' nego na slikama a u poslednjih par dana sam počeo da radim i trbušnjake(mogu 45 sklekova ali 15 trbušnjaka u seriji
). Neću ništa profi, nije mi to cilj, cilj mi je da se 'isečem' i izgledam solidno i nije mi bitno da li dižem 100 ili 200 kg na benču ili mrtvom a pijem samo kofein i cink (ne bih to da menjam).
Jel bi mogao možda neko da mi napiše koliko puta nedeljno i šta da radim koji dan (ne radim noge btw, nekako mi je to fuj kada su nabildovane) i koliko bih trebao dnevno da jedem (desi se i da stučem i po 2 hleba po obroku(ne jedem mnogo hleba u odnosu na ostalo i otprilike imam stolicu redovno u proseku 5 puta dnevno)). Ubacio sam i neke slike iz poslednjih dana decembra. Cenio bih kvalitetne i dobronamerne savete (ne ne dirajte mi 'nerad' nogu i suplementaciju
). BTW imao sam period od tri i po godine kada bukvalno nisam ništa radio. Imam 18 godina, 91kg i 186cm (obim ruke 38-39cm
), dižem 120 kg na benču max, 150kg mrtvo.