Fora je u tome da meni treba rekreativni sport gde cu da se izduvam, odem kuci zeni, ne polomim nista
od svojih kostiju, bavim se sportom koji me zanima i uzivam u tome. Zabole me kurac i za tucu i za
rojs grejsija ili aleksandra karelina ili mirka filipovica ili bilo sta, treba mi nesto gde mogu da se
opustim i ne dobijem povrede i radim trening zadovoljstva radi. Vec sam imao operaciju nosa, lomio sam
lakat i palac, treba mi sport kojim mogu da se bavim i sa 60 godina. Rekreativnog judoa ima, sva sreca,
ali rvackih stvari za sad nisam nasao. Drugo, ne znam na kojim strunjacama si radio, one za rvanje su 3-4
puta deblje od onih za judo PLUS bacanja u rvanju su bez centripetalnog ubrzanja (znas bolje od mene,
rvaci padaju jedan sa drugim a ne da te prebaci preko ledja i zakuca u strunjacu). A budalastine tipa
karate, kungfu, uechi ryua(mada je to Ok ali nije sport) pa cak i Tai Chi (nije sport, ali je izuzetno zdrav)
nisu borilacke stvari na kojima mozes da odrzavas i razvijas misicnu snagu. A da idem na veslanje
ili u klub dizaca tegova ili na rukomet niti imam vremena niti imam motoriku za to