Novembar 01, 2024, 07:29:28 posle podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.333 poruka u 18.764 tema - 20.971 članova - Poslednji član: MaëlJet
X3MShop banner

Autor Tema: GHG - Jelovnik  (Pročitano 2090 puta)

Van mreže GHG

• Middleweight Member
GHG - Jelovnik
« poslato: Jun 22, 2015, 12:17:43 posle podne »
Hteo bih da cujem misljenja oko moje ''Pedjine'' dijete. :D Naime, malo sam je izmenio pa zato... Trenirao sam prvo x6 nedeljno, ali mi vise smete psihicki nego fizicki pa sam spustio na x5 (a u tom danu odmora se smorim kuci, klasika). Ali kada zavrsim sa ispitima u ovom roku, mozda zbog dosade vratim opet x6. Kardio radim ponedeljak, utorak, sreda i petak po 30min 70% od max pulsa - 140 otkucaja/min posle treninga sa tegovima.

Sto se UH tice, idem 50-50-50-150-150-100- pa nedeljnom punjenje i junkanje. Danas mi je prvi dana 3. nedelje ove dijete. A obroci izgledaju (50g):
1. 200g belog, salata
2. 100g belog, 3 jaja
trening, pa PWM - 50g wheya
3. 200g belog i 80g ovsenig, salata
4. 100g belog, 3 jaja, salata
5. 200g belog, salata

U danima sa 100g UH samo umesto ova 3 jaja po obroku ubacim 50g UH. A sa 150g UH i umesto drugog obroka gde su 3 jaja umesto njih ubacim 50g UH.
Zanimljivo je da sam napredovao u kilazama na bencu, mrtvo, a na cucnju se vracam na kilaze koje sam pre dizao...

Misljenja, saveti, iskustva ? Sve znaci, i sve je dobrodoslo. :)
« Poslednja izmena: Jun 22, 2015, 07:41:25 posle podne mica86 »

Van mreže DonNbg

• Bantamweight Member
Odg: GHG - Jelovnik
« Odgovor #1 poslato: Jun 23, 2015, 12:36:54 pre podne »
Vidi ja sam drzao sto se kaze po defaultu i imao sam super rez(ovo rez moze znaciti i defka i rezultati hehe),jedino sto nisam bas ozbiljan hiit radio 4,5 dan i manje sam trenirao sa tezinama..prosto nisam bio pripremljen toliko,al sam ishranu bas ispostovao.Vidim da si dosta izmenio,ne znam sto?? Uf..ja od oka ovako bi izmenio dosta toga..ovako..trcao bih na prazan stomak, ne bih radio junk taj jedan dan, isto vidim da posle 5-og dana ne povecavas uh kako treba, a to je vrvt najveca greska..pa ti smanjujes za vikend uh umesto da povecavas..stavio bih pirinac mesto ovsa..ubacio bi neku salatu u 2. obrok..sig sam da su treninzi ok i kard je u zoni topljenja..logicno mi je za čučanj da stagnira, jer noge imaju dodatni napor(trcanje ako ti je to kardio). Ima li napredka ?
"Ne mozemo resiti problem koristeci isti nacin razmisljanja kao kad smo stvorili problem" -Albert Einstein-

Van mreže GHG

• Middleweight Member
« Odgovor #2 poslato: Jun 23, 2015, 11:50:44 posle podne »
Nisam ni video da je admin Mica izbrisao moj post tamo u temi da ne kvarim decku temu, mislio sam da je ta tema globalna, i otvorio meni temu. Ovim putem mu se zahvaljujem. :)

Done koji si ti telesni tip ? Koliko brzo ti je padala kilaza, koliko puta nedeljno je ukupno bio kardio i koji, koliko min ? Koliko si masti drzao ? Meni kilaza strasno sporo pada.

U drugom obroku je salata, greska je. Svaki obrok je salata. Gde brate da trcim po ovoj vrucini, da me suncanica opali ? :D Mislim da je bajs posle treninga skroz ok...

U subotu sam smanjio uh iz prostog razloga jer ne mogu da se kontrolisem na tih 300g, niti sam gore niti dole. Pa reko da skresem u subotu, a u nedelju punjenje. Sa tim sto vise necu da junkam nedeljom, nego cu da skuvam jedno 600g pirinca i da jedem ceo dan.

Treninzi su intenzivni, veruj mi.
Kilaza je pala nesto malo, vidim neke sitne promene, ali sitne. Na nogama i stomaku...

Van mreže mareee

• Middleweight Member
« Odgovor #3 poslato: Jun 24, 2015, 12:52:27 pre podne »
Čemu 600g pirinča na dijeti?  Meni recimo obimi lepo padaju, kardio uopšte nisam radio. Po mom mišljenju, obavezno izbaci taj ceo dan junka...

Van mreže Milenadiao

• Lepotica
  • Heavyweight Member
« Odgovor #4 poslato: Jun 24, 2015, 07:47:26 pre podne »
Done koji si ti telesni tip ? Koliko brzo ti je padala kilaza, koliko puta nedeljno je ukupno bio kardio i koji, koliko min ? Koliko si masti drzao ? Meni kilaza strasno sporo pada.

Sto je to nuzno lose?
suck it up, buttercup

Van mreže DonNbg

• Bantamweight Member
« Odgovor #5 poslato: Jun 24, 2015, 12:29:47 posle podne »
Najvise crta ekto imam, kilaza mi je padala pa rcm. 1-2 kg nedeljno, masti(zdrave)po osecaju , umereno. Kardio sam radio 3 dana low(30-40min dzogiranje na pr. stomak,puls oko 133. pa 4,5dan neki hiit(cesto sam menjao sa low,jer nisam u kondi)..Ali vidi,sta je poenta,ovo je dijeta sa akcentom na UH, tako da to treba da meris i da se pridrzavas onog originalnog 1,2,3!! Ako radis odstupanja, radi neka koja ne menjaju koncept dijete. Ali ti si napravio veliku varijaciju dijete,ne znam sto, sad tek videh i taj pirinac 600gr,jbt pa to je skoro 500 UH..pazi ja sam pocetnik, ja ne znam,mog da ces i tako da dodjes do nekih rez..ALI zasto se ne bi drzao PROVERENOG originala. Moj savet ti je da radis bas tako kao sto je u originalu, predji na to..meni rez nisu izostali , a ni svima koji su se drzali
"Ne mozemo resiti problem koristeci isti nacin razmisljanja kao kad smo stvorili problem" -Albert Einstein-

Van mreže Dzordze

• Lightweight Member
« Odgovor #6 poslato: Jun 24, 2015, 02:41:37 posle podne »
Kakvo crno punjenje radis kad imas UH kroz sve dane tokom nedelje?

I zasto junk nedeljom? pa upropastis sve sto si predhodnih 6 dana gradio..
« Poslednja izmena: Jun 24, 2015, 02:46:20 posle podne Dzordze »