drugari...da se javim, ponovo mi je potrebna pomoc :/
evo vec 2 i po ne na ovoj ishrani, i mogu vam reci da sam najpozitivnije iznenadjen...svima bih preporucio...
medjutim, nesto sam razmisljao, vidim da ima rezulteta, na ogledalu je sve bolje
ali mozda sam se malo preracunao u tajmingu, jer npr ne zelim da sad gubim kg, pa sam mislio da idem ovako do kraja nedelje...a onda bih isao na masu jedno 4,5nedelja...pa bih ponovo ovako 4 nedelje posto vidim da ima efekta...
e sad vezano za masu ako sam dobro citao:
-unos B bih ostavio isti, znaci izmedju 2,5-3g po kg...a unos UH bih poveca na 3,4g po kg...medjutim buni me samo da li ovaj unos UH, u mom slucajo izmedju 300 i 400g treba da bude svakodnevno, ili i tada malo nesto da rotiram, variram i kako bih to mogao da izvedem?
-sta bi se desilo, tj da li ima smisla samo povecati rotaciju ovu moju za npr 200g UH svakodnevno?
znaci: 350, 450, 200, 300, 250, 200................ili je bolje imati dan sa 0?
rezime neki, da li je bolje ici npr 400g UH svakodnevno ili rotirati sa vecom kolicinom UH?
znaci cilj: bolja forma, tj. nizi bf ali bez smanjenja kg, eventualno povecanje bi bilo top (kad kazem povecanje mislim na naravno cistu misicnu masu, 1,2,3kg......)