Pozdrav svima
Imam jedno pitanje, koje mi jaako bitno. Ovako: Imam 18 godina, visoka sam 173 cm i imam 63 kg. Do pre 3 meseca redovno sam isla na fitnes treninge i redovno vezbala. Sada nastavljam, ali jacim tempom. Htela bih da smrsam 4-5 kg.
Dosta sam citala ovuda, i kazu da treba dosta smanjiti mlecne proizvode (negde kazu i da pokusam da totalno izbacim jogurt iz ishrane). To sam uspela, ali cisto mleko ne mogu. Pijem jako puno mleka. Ponekad i do 2l dnevno. Tako sam oduvek navikla, da ponekad prodje dan a ja jedino sto sam unela u sebe je mleko i voda. Da li to moze da utice na smanjenje moje tezine?
I jos nesto... Ja sam tako gradjena da imam prilicno uzak struk-59cm, a jace kukove - oko 98. Dugo sam trenirala tenis i imam jake butine (ne sad preterano nesto. Nisu mrsave, ali eto-malo jace), kao i malo jacu zadnjucu (koja jos vise dolazi do izrazaja zbog mog struka). Koliko puta nedeljno (i koliko vremenski) treba da vezbam da bih smanjila noge i zadnjicu za otprilike mesec-mesec i po dana (a kada kazem smanjiti, mislim na bas, vidno smanjiti obim, jer sta god ljudi pricali, ja sam prilicno nezadovoljna tim delom mog tela) ? Od septembra krecem sa kik boksom i zelela bih da dobijem dobru kondiciju pre toga, tako da mi je trening od 2-3 puta nedeljno-nista.
Ako sam nesto zbrzala i napisala nerazumljivo, izvinite xD